@SaintWykopek: @PanPeno: zawsze mnie to zastanawia... Sam w kołchozie używam złącza AUX i aplikacji vanced. Nie wyobrażam sobie słuchać w ciągu godziny trzech piosenek, a reszta reklamy i informacje, przeplatane z "śmiesznymi wywodami prezentera". xD
@SaintWykopek: dlatego douszne słuchawki bezprzewodowe prawem, nie towarem. Jak można dobrowolnie słuchać radia, które ma problem puścić pod rząd 4 piosenki bez ucinania, bo ważniejsze są reklamy i p---------e (w 90% bezbeki takie, że gniją zęby)?
Pracuje w sporym korpo na it helpdesku i jak dzwonią ludzie ze stanów to w tle jest albo cisza albo TV na maksa o polityce albo radio gdzieś cichutko w tle, zwykle klasyczny rock, coś w ten desen. W Polsce dzwonili z hal produkcyjnych, biur, HR i w KAŻDYM z tych miejsc jest RMF/Złote przeboje puszczone na takiej głośności że ledwo słyszę ludzi po
RMF24 na ich Apce jest imo super - więcej dobrych programów informacyjnych i muzyka w sumie głównie klasyki rocka i zero gowna jak na ich głównym radiowym kanale i zero „śmiesznych” prezenterów radiowych
@SaintWykopek dokładnie, wróciłem ostatnio do trójki, ale po całym tygodniu wiedziałem co i o której będzie grane.... Dla mnie rnś najlepsze względem muzyki
@MrGalosh: bez kitu, jeszcze się nie spotkałem żeby w biurze w korpo muzyka leciała, przecież ludzie jak myślą to muszą się skupić, mają calle, czasem rozmawiają z klientami czy są inne interakcje i w tle miałaby jakaś imprezowa muza lecieć?
@PanPeno: VOX FM jest jeszcze do przeżycia. Jak nienawidzę disco z pola to czasami puścili disco 80s i już się lepiej robiło. Na pewno wolę takie Vox FM niż RMF MAXXXX czy Radio Eska gdzie w ciągu jednej zmiany potrafią puścić po raz 5 to samo. Nawet jak robiłem przy tych dwóch stacjach to już wiedziałem co do minuty będzie danego dnia puszczone więc VOX FM daję jakąś różnorodność. Ehhh
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
10% praca
90% Vox fm
@SaintWykopek: co to za praca "biurowa" gdzie ktoś Ci puszcza muzykę? xD
W biurze z założenia ma być cicho - jak ktoś chce sobie posłuchać muzyki
99% rmf fm i z*ebana muzyka
1% poranne kupsko
Jak można dobrowolnie słuchać radia, które ma problem puścić pod rząd 4 piosenki bez ucinania, bo ważniejsze są reklamy i p---------e (w 90% bezbeki takie, że gniją zęby)?
Pracuje w sporym korpo na it helpdesku i jak dzwonią ludzie ze stanów to w tle jest albo cisza albo TV na maksa o polityce albo radio gdzieś cichutko w tle, zwykle klasyczny rock, coś w ten desen.
W Polsce dzwonili z hal produkcyjnych, biur, HR i w KAŻDYM z tych miejsc jest RMF/Złote przeboje puszczone na takiej głośności że ledwo słyszę ludzi po
Komentarz usunięty przez autora
10% inni użytkownicy,
90% @SaintWykopek :o