SaintWykopek
Co męczy w pracy biurowej
1% praca
99% rmf fm
#pracbaza
1436
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
PanPeno
@SaintWykopek co męczy w pracy na produkcji
10% praca
90% Vox fm
858
Shaoo
@SaintWykopek: miałem to samo. Przełączyłem na radio Maryja i praca już mi w ogóle nie przeszkadza.
330
elpredatoro
@SaintWykopek: nieważne jakie radio, po max kilku dniach słuchania znasz już ich cały repertuar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
169
ravau
@SaintWykopek: @PanPeno: zawsze mnie to zastanawia... Sam w kołchozie używam złącza AUX i aplikacji vanced. Nie wyobrażam sobie słuchać w ciągu godziny trzech piosenek, a reszta reklamy i informacje, przeplatane z "śmiesznymi wywodami prezentera". xD
60
MrGalosh
Co męczy w pracy biurowej

1% praca

99% rmf fm

@SaintWykopek: co to za praca "biurowa" gdzie ktoś Ci puszcza muzykę? xD
W biurze z założenia ma być cicho - jak ktoś chce sobie posłuchać muzyki
41
JonkeJ
@SaintWykopek: co męczy w drodze do pracy:
99% rmf fm i z*ebana muzyka
1% poranne kupsko
12
Jez_Anaszpan
@SaintWykopek: tylko RMF classic się nadaje
12
buczubuczu
@SaintWykopek: dlatego douszne słuchawki bezprzewodowe prawem, nie towarem.
Jak można dobrowolnie słuchać radia, które ma problem puścić pod rząd 4 piosenki bez ucinania, bo ważniejsze są reklamy i p---------e (w 90% bezbeki takie, że gniją zęby)?
12
radekkaka1
To wcale nie jest śmieszne, nic a nic.

Pracuje w sporym korpo na it helpdesku i jak dzwonią ludzie ze stanów to w tle jest albo cisza albo TV na maksa o polityce albo radio gdzieś cichutko w tle, zwykle klasyczny rock, coś w ten desen.
W Polsce dzwonili z hal produkcyjnych, biur, HR i w KAŻDYM z tych miejsc jest RMF/Złote przeboje puszczone na takiej głośności że ledwo słyszę ludzi po
11
Bumelante
@SaintWykopek: tylko radio pogoda
7
typeczek
@Shaoo: Nieironicznie Radio Maryja prezentuje więcej wartościowych rzeczy i lepszej muzyki niż RMF FM.
6
Victus_est_in_vita
Victus_est_in_vita
Kto tworzy kontent trafiający dzisiaj w gorące:
10% inni użytkownicy,
90% @SaintWykopek :o
4
Xinnoth
Xinnoth
RMF24 na ich Apce jest imo super - więcej dobrych programów informacyjnych i muzyka w sumie głównie klasyki rocka i zero gowna jak na ich głównym radiowym kanale i zero „śmiesznych” prezenterów radiowych
3
Saeglopur
@SaintWykopek Wyszedłbym z miejsca z takiej "pracy"

2
pikazo_02
@SaintWykopek dokładnie, wróciłem ostatnio do trójki, ale po całym tygodniu wiedziałem co i o której będzie grane.... Dla mnie rnś najlepsze względem muzyki
2
Rorschak
@MrGalosh: bez kitu, jeszcze się nie spotkałem żeby w biurze w korpo muzyka leciała, przecież ludzie jak myślą to muszą się skupić, mają calle, czasem rozmawiają z klientami czy są inne interakcje i w tle miałaby jakaś imprezowa muza lecieć?
2
Lardor
@PanPeno: VOX FM jest jeszcze do przeżycia. Jak nienawidzę disco z pola to czasami puścili disco 80s i już się lepiej robiło. Na pewno wolę takie Vox FM niż RMF MAXXXX czy Radio Eska gdzie w ciągu jednej zmiany potrafią puścić po raz 5 to samo. Nawet jak robiłem przy tych dwóch stacjach to już wiedziałem co do minuty będzie danego dnia puszczone więc VOX FM daję jakąś różnorodność. Ehhh
2
Docent_Jan_Mula
@SaintWykopek: bynajmniej owocowe czwartki dali
1
nikifor
@SaintWykopek: So true! Ile ja się namęczyłem z moimi koleżaneczkami biurwami o radio to głowa mała. Nawet łzy były xD
1