Wpis z mikrobloga

@fraterperdurabo: bo mięsa z kurczaka surowe może powodować zatrucie pokarmowe. Tatar jest pycha ( ͡° ͜ʖ ͡°) flaczki, czarnina. Smażona wątróbka albo taka jeszcze krwista ( ʖ̯) pasztety albo salcesonik na częściach świńskiego łba ( ʖ̯)
.
  • Odpowiedz
@moods: nie jadają, powstał niedawno taki trend w restauracjach, które oferują "nowe doznania smakowe" ale równie szybko powstała medialna kampania informująca o niebezpieczeństwach wynikających ze spożywania surowego drobiu
  • Odpowiedz
@Neq jadają właśnie tak jak na zdjęciu. Też gdzieś widziałem to kiedyś w programie kulinarnym, niby każda przed badana, ale jakoś tak nie przemawia to do mnie.
  • Odpowiedz
@cybulion: W Hiszpanii mają wieprzowinę iberico, z której przyrządzają na przykład polędwiczki wieprzowe medium-rare. Niezłe zdziwko miałem za pierwszym razem, ale kelner wszystko wytłumaczył.
  • Odpowiedz
popełniła samobója ze wzgledu ns ostracyzm jaki ją spotkał

@Barcol: nie jest to pewne

Some of her friends say that her death by suicide was due to relentless cyberbullying that came following a viral post, a joke they said. Other friends said that they do not know what caused Morgan Jane Gibbs to feel hopeless enough to take her own life.
  • Odpowiedz