Wpis z mikrobloga

• 40
@grubson234567 skopiuje swój komentarz ze znaleziska XD

funkcj0nariusz lestko od rana na posterunku żeby wchodzić w dupe pisowskim panom XD, ha tfu

Stuhra i innych na wykopie nie bronił dosłownie nikt, tym właśnie się różnią roumni ludzie od chłopsko-sekciarsko-plemiennej mentalności jaką mają konfedepisowcy.
  • Odpowiedz
@deziom: dokładnie. Zobacz jakie ma duże zaangażowanie w obronę pijanego czarneckiego. @L3stko szczerze. Oferta z ministerstwa, czy nowa legitymacja się szykuje? xDDDDD

Standard. "Gdy swój" to jest mistrzem centryzmu i nie widzi problemu. Ale niech tylko spróbuje akcje odwalić np. Jeżdzacy rowerem Franek Sterczewski to jest pierwszym obrońcą moralności w Polsce xDDDD
grubson234567 - @deziom: dokładnie. Zobacz jakie ma duże zaangażowanie w obronę pijan...

źródło: comment_1666347536uRAsx7XouS89gVRsPr8PHa.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
znowu kłamiesz. Pokaż dowód na to, że "cały czas go atakuję"

@L3stko: I dodam tylko, że nie nie bedę ci robił lustracji komentarzy pod znaleziskami bo szkoda mi na to czasu - tam jest tego znacznie więcej. Ale zakładanie typowi własnego tagu gdzie co 2 post to atak z twojej strony w tym przytyki dotyczace właśnie tej przeszłości to jest XD z twojej strony w tym momencie.
  • Odpowiedz
Z przykrością stwierdzam, że nie ja zakładałem ten tag. Natomiast naliczyłem 21 moich wpisów. Tyle @MglawicaKraba produkuje wpisów o Korwinie, ale chyba wciągu jednego dnia ( )

@L3stko: XDDDDDDDDD Świetny argument. Następnym razem odpal listę top uzytkowników i zasłoń się że ktos inny produkuje czegoś więcej, o kimś innym, na inny temat.

Dobra EOT. Jesteś tak upartym aparatczykiem że szkoda na ciebie czasu. Żyj sobie w
  • Odpowiedz
Żyj sobie w hipokryzji

@grubson234567: xDDDDDDD Tłumaczenie ci że pijany sprawca wypadku nie jest tym samym, co śpiący na ławce typ, któremu urwał się film - nie jest przejawem hipokryzji tylko zdrowym rozsądkiem.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Jesteś tak upartym aparatczykiem że szkoda na ciebie czasu.

@grubson234567: co imho czyni go nawet o 1 level niższym od tych wszystkich kleopatr, kulasow, sorkow - oni przyparci do ściany po prostu przestaną odpisywać. Nie @L3stko - on do samego końca będzie się gimnastykował, by udowodnić, że to nie jego ręka, że on wcale nie napisal tego co napisał na screenie, że jego wpisu które linkujesz nie są jego
  • Odpowiedz
Nie @L3stko - on do samego końca będzie się gimnastykował, by udowodnić, że to nie jego ręka, że on wcale nie napisal tego co napisał na screenie itp XD. Swoiste połączenie konfsekciarstwa, manii wielkości i braku jakiegokolwiek honoru, chyba tylko plackojad ma podejście ( ͡º ͜ʖ͡º)

@MglawicaKraba: oczywiście tak wygląda technika zniechęcania w stylu neuropisowskich pracowników biur poselskich.

Powiem ci Mireczku, że nie martw
  • Odpowiedz
neuropisowcy

@qluch: xD ale tak szczerze to wolę być neuropisowcem (chociaż do pisu to akurat bliżej tobie i kolegom jak l3stko czy vrubelek), niż śmierdzącą ruską onucą, która szerzy januszową kłamliwą propagandę o tym, jak to Ukraińcy mordowali sami siebie w Buczy.
  • Odpowiedz
Aha i @L3stko jak sam widzisz ja umiem przyznać się do błędu z jednostkami. Czy ty tez potrafisz ze swoją hipokryzja i stronniczością? Bo tego cytatu pewnie u siebie już nie umiescisz, ale nie bój się. Ten watek nie zginie xD
  • Odpowiedz