@grubson234567 skopiuje swój komentarz ze znaleziska XD
funkcj0nariusz lestko od rana na posterunku żeby wchodzić w dupe pisowskim panom XD, ha tfu
Stuhra i innych na wykopie nie bronił dosłownie nikt, tym właśnie się różnią roumni ludzie od chłopsko-sekciarsko-plemiennej mentalności jaką mają konfedepisowcy.
@deziom: dokładnie. Zobacz jakie ma duże zaangażowanie w obronę pijanego czarneckiego. @L3stko szczerze. Oferta z ministerstwa, czy nowa legitymacja się szykuje? xDDDDD
Standard. "Gdy swój" to jest mistrzem centryzmu i nie widzi problemu. Ale niech tylko spróbuje akcje odwalić np. Jeżdzacy rowerem Franek Sterczewski to jest pierwszym obrońcą moralności w Polsce xDDDD
Zatrzymajcie tą karuzelę hipokryzji typa xDDD Jak kogoś nie lubi, wyciągnie brudy sprzed 10 pokoleń wstecz i całej rodziny. Ale ej. "Zostawcie pisowskiego pijanego patusa, bo nie wiem co to ma wspólnego" Leave pis alone... leave him alone #pdk xDDDDDD
znowu kłamiesz. Pokaż dowód na to, że "cały czas go atakuję"
@L3stko: I dodam tylko, że nie nie bedę ci robił lustracji komentarzy pod znaleziskami bo szkoda mi na to czasu - tam jest tego znacznie więcej. Ale zakładanie typowi własnego tagu gdzie co 2 post to atak z twojej strony w tym przytyki dotyczace właśnie tej przeszłości to jest XD z twojej strony w tym momencie.
Z przykrością stwierdzam, że nie ja zakładałem ten tag. Natomiast naliczyłem 21 moich wpisów. Tyle @MglawicaKraba produkuje wpisów o Korwinie, ale chyba wciągu jednego dnia (✌゚∀゚)☞
@L3stko: XDDDDDDDDD Świetny argument. Następnym razem odpal listę top uzytkowników i zasłoń się że ktos inny produkuje czegoś więcej, o kimś innym, na inny temat.
Dobra EOT. Jesteś tak upartym aparatczykiem że szkoda na ciebie czasu. Żyj sobie w
@grubson234567: xDDDDDDD Tłumaczenie ci że pijany sprawca wypadku nie jest tym samym, co śpiący na ławce typ, któremu urwał się film - nie jest przejawem hipokryzji tylko zdrowym rozsądkiem.
Jesteś tak upartym aparatczykiem że szkoda na ciebie czasu.
@grubson234567: co imho czyni go nawet o 1 level niższym od tych wszystkich kleopatr, kulasow, sorkow - oni przyparci do ściany po prostu przestaną odpisywać. Nie @L3stko - on do samego końca będzie się gimnastykował, by udowodnić, że to nie jego ręka, że on wcale nie napisal tego co napisał na screenie, że jego wpisu które linkujesz nie są jego
Nie @L3stko - on do samego końca będzie się gimnastykował, by udowodnić, że to nie jego ręka, że on wcale nie napisal tego co napisał na screenie itp XD. Swoiste połączenie konfsekciarstwa, manii wielkości i braku jakiegokolwiek honoru, chyba tylko plackojad ma podejście ( ͡º͜ʖ͡º)
@MglawicaKraba: oczywiście tak wygląda technika zniechęcania w stylu neuropisowskich pracowników biur poselskich.
@qluch: xD ale tak szczerze to wolę być neuropisowcem (chociaż do pisu to akurat bliżej tobie i kolegom jak l3stko czy vrubelek), niż śmierdzącą ruską onucą, która szerzy januszową kłamliwą propagandę o tym, jak to Ukraińcy mordowali sami siebie w Buczy.
Aha i @L3stko jak sam widzisz ja umiem przyznać się do błędu z jednostkami. Czy ty tez potrafisz ze swoją hipokryzja i stronniczością? Bo tego cytatu pewnie u siebie już nie umiescisz, ale nie bój się. Ten watek nie zginie xD
funkcj0nariusz lestko od rana na posterunku żeby wchodzić w dupe pisowskim panom XD, ha tfu
Stuhra i innych na wykopie nie bronił dosłownie nikt, tym właśnie się różnią roumni ludzie od chłopsko-sekciarsko-plemiennej mentalności jaką mają konfedepisowcy.
Standard. "Gdy swój" to jest mistrzem centryzmu i nie widzi problemu. Ale niech tylko spróbuje akcje odwalić np. Jeżdzacy rowerem Franek Sterczewski to jest pierwszym obrońcą moralności w Polsce xDDDD
źródło: comment_1666347536uRAsx7XouS89gVRsPr8PHa.jpg
PobierzLeave pis alone... leave him alone #pdk xDDDDDD
źródło: comment_16663479994vRiVQqtWWhCGNcjdRQDCf.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/68371437/co-ten-cyrkowiec-odjaniepawla-xd-zeby-porownac-pij/
@L3stko: https://www.wykop.pl/tag/bekazbiedronia/
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_1666350191vsTL7gwoQiDq9oUaj0Fnk4.jpg
Pobierz@L3stko: I dodam tylko, że nie nie bedę ci robił lustracji komentarzy pod znaleziskami bo szkoda mi na to czasu - tam jest tego znacznie więcej. Ale zakładanie typowi własnego tagu gdzie co 2 post to atak z twojej strony w tym przytyki dotyczace właśnie tej przeszłości to jest XD z twojej strony w tym momencie.
@L3stko: XDDDDDDDDD Świetny argument. Następnym razem odpal listę top uzytkowników i zasłoń się że ktos inny produkuje czegoś więcej, o kimś innym, na inny temat.
Dobra EOT. Jesteś tak upartym aparatczykiem że szkoda na ciebie czasu. Żyj sobie w
@grubson234567: xDDDDDDD Tłumaczenie ci że pijany sprawca wypadku nie jest tym samym, co śpiący na ławce typ, któremu urwał się film - nie jest przejawem hipokryzji tylko zdrowym rozsądkiem.
@grubson234567: co imho czyni go nawet o 1 level niższym od tych wszystkich kleopatr, kulasow, sorkow - oni przyparci do ściany po prostu przestaną odpisywać. Nie @L3stko - on do samego końca będzie się gimnastykował, by udowodnić, że to nie jego ręka, że on wcale nie napisal tego co napisał na screenie, że jego wpisu które linkujesz nie są jego
@MglawicaKraba: oczywiście tak wygląda technika zniechęcania w stylu neuropisowskich pracowników biur poselskich.
Powiem ci Mireczku, że nie martw
@qluch: xD ale tak szczerze to wolę być neuropisowcem (chociaż do pisu to akurat bliżej tobie i kolegom jak l3stko czy vrubelek), niż śmierdzącą ruską onucą, która szerzy januszową kłamliwą propagandę o tym, jak to Ukraińcy mordowali sami siebie w Buczy.
Kto chce się pośmiać. Zapraszam. Wymyslenie tego fikołka po epickiej kompromitacji zajeło mu sporo czasu i trudu.
https://www.wykop.pl/wpis/68372899/w-nawiazaniu-do-mojego-wczesniejszego-wpisu-juz-po/