Wpis z mikrobloga

Haha! Bo to KULTOWY powtarzam KULTOWY serial! To dopiero czasy byli! Amber na antenie w koszulce BEZ STANIKA hehe rozumiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) BEZ STANIKA! Oj aż się ciepło robiło! Albo jak John wyznał miłość Stefani! Nie zrozumiesz tego p0laku intzelu! Nie dla psa to!
  • Odpowiedz
  • 82
ten mem można zastosować do każdego serialu, ale przyjęło się zawsze wspominać o Friends

Wiecie dlaczego?
Bo wtedy jest największy odzew ludzi którzy się z tym nie zgadzają.

Wiecie dlaczego?
  • Odpowiedz
@mazowiecki12 też tak uważałem dopóki nie zacząłem oglądać w oryginale. Polskie tłumaczenie i lektor robi z tych dialogów taką kaszankę, że rzeczywiście trudno się uśmiechnąć. Polecam, dzięki niemu zrobiłem największe postępy w języku angielskim w kwestii mówienia i zdałem maturę z angielskiego na 5!
  • Odpowiedz
Kurde, akurat ze wszystkich sitcomów to przy Friendsach bawiłem się najlepiej. Nie sądzę, że się wcześniej uśmiechnąłem przy tym gatunku serialowym, ale już tu jak najbardziej xD
  • Odpowiedz
@Hangry: czyli nie odpowiedziałeś dlaczego uważasz, że korposzczury mogą się utożsamiać z tym serialem. Akurat Friends to serial ukazujący codzienne życie mieszkańców nowego Jorku, które dalekie jest od korpo.
  • Odpowiedz