@KomendaGlownaPolicji: no, a najlepsze że z reguły Friendsów (który umówmy się, jest raczej 'sympatycznym' serialem niż zabawnym) czepiają się ludzie którzy oglądają Teorie Podrywu lub Świat wg Kiepskich xD
Haha! Bo to KULTOWY powtarzam KULTOWY serial! To dopiero czasy byli! Amber na antenie w koszulce BEZ STANIKA hehe rozumiecie ( ͡°͜ʖ͡°) BEZ STANIKA! Oj aż się ciepło robiło! Albo jak John wyznał miłość Stefani! Nie zrozumiesz tego p0laku intzelu! Nie dla psa to!
@music_has_the_right_to_children: big bang theory to gowno najgorsze, ale kiepscy to akurat top tier seriali, ktory tez czasem wymaga troche wiedzy o swiecie czy sztuce
@mazowiecki12 też tak uważałem dopóki nie zacząłem oglądać w oryginale. Polskie tłumaczenie i lektor robi z tych dialogów taką kaszankę, że rzeczywiście trudno się uśmiechnąć. Polecam, dzięki niemu zrobiłem największe postępy w języku angielskim w kwestii mówienia i zdałem maturę z angielskiego na 5!
Kurde, akurat ze wszystkich sitcomów to przy Friendsach bawiłem się najlepiej. Nie sądzę, że się wcześniej uśmiechnąłem przy tym gatunku serialowym, ale już tu jak najbardziej xD
@Hangry: czyli nie odpowiedziałeś dlaczego uważasz, że korposzczury mogą się utożsamiać z tym serialem. Akurat Friends to serial ukazujący codzienne życie mieszkańców nowego Jorku, które dalekie jest od korpo.
źródło: comment_1666750877zvhni2wMNZtyPoHCDUnHvE.jpg
Pobierzźródło: comment_1666762137W0QGI26i5izTCoGKNifhSo.jpg
PobierzWiecie dlaczego?
Bo wtedy jest największy odzew ludzi którzy się z tym nie zgadzają.
Wiecie dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
@Hangry:
Co to ma wspólnego z korposzczurami?
Komentarz usunięty przez autora
powiedz to samo o malcolm in the middle