Aktywne Wpisy

mandamin +255
Sklep nike.com nie respektuje zasad o pokazywaniu najniższej ceny z ostatnich 30 dni przed obniżką - kłamią pokazując zawyżoną cenę.
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
źródło: temp_file1342395854799786988
Pobierz
makapak +24
Dobrze gada, żona powinna usługiwać i po jej zmianie w pracy zamiast odpocząć powinna sama ogarnąć wspólny dom. Najgorzej jak jeszcze chce porozmawiać (-‸ლ)
#p0lka #cycatyztwittera
#p0lka #cycatyztwittera
źródło: 1000018292
Pobierz

---
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
@AnonimoweMirkoWyznania: Długie nie chciało mi się czytać ale tu masz przyczynę problemu i jednocześnie w tym znajdziesz rozwiązanie problemu. Ma w---------ć do roboty, bo jej korba odbija od siedzenia w domu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wymagania? Wymagania są dla facetów, to faceci są niewystarczające. Kobietę trzeba akceptować taką jaką jest. Kobieta to skarb w każdej formie. Nie akceptujesz nią gdy jest najgorsza więc nie zasługujesz na nią gdy jest najlepsza
Mysle, ze glowna przyczyna jest wlasnie ten brak zajecia stalego - pracy. Ona sie rozmemlala, bo tak jest wygodnie i teraz trudno jej to zmienic.
Zmus ja do pojscia do pracy, nawet na pol etatu. Niech zacznie cos robic, niech idzie do ludzi. Zadna praca z domu nie wchodzi w gre.
I powinno pomoc, powinna odzyc, bo bedzie miala cos wiecej na glowie niz sprzatanie i gotowanie.
Cały dzień sprzatania, więc oczekuje się doceniania przez drugą osobę. Jak po raz 20 ktoś nie potrafi odłożyć kubka, to szlag człowieka trafia.
Nie czuję się motywacji do dbania o wygląd, jak się nigdzie nie wychodzi. Ja namawiam mojego na jakieś
---
---
Jak się ubierała wcześniej? Ludzie w czasie depresji często zaniedbują wygląd. Jeżeli zawsze tak było, to taka jej uroda, są ludzie którzy po prostu o to nie dbają i codziennie chodzą w wyciągniętych i dziurawych łachach (np. ja).
Jak często rozmawiacie o emocjach, lękach etc.? Ma