Wpis z mikrobloga

Mirki, gdzieś mi się mignął wpis, w którym ktoś szukał jakiegoś pluginu do pokazywania cen z Perfumehub na Fragrantice no i pomyślałem, że fajny sposób na mały, szybki projekcik jako odskocznia od tych z pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Stworzyłem Fragrantica Perfumehub Plugin
, który możecie zainstalować do wtyczek w stylu Tampermonkey czy Greasemonkey w przeglądarce.

Przy pierwszym uruchomieniu musicie zezwolić na "dostęp do zasobu cross-origin" z racji tego, że wyszukiwanie odbywa się z domeny Fragrantica do Perfumehub.

Skrypt na każdym widoku perfum szuka ich po nazwie w Perfumehub a potem dla każdego wyniku możecie podejrzeć ceny. Każda cena to link do Perfumehub wybranej wersji. Działa na polskiej i angielskiej Fragrantice. Czasami nie ma wyników (można wtedy klikąć przycisk Odśwież ale to nie moja wina, na Perfumehub też czasem ich szukajka zwraca nulla).

Dajcie znać czy komuś się przyda i czy coś może poprawić/dorobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#perfumy
WhoDidThatToYou - Mirki, gdzieś mi się mignął wpis, w którym ktoś szukał jakiegoś plu...

źródło: comment_1667594131UB1Q3dGWOrb9ZnGjze0dVo.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kurtoza: od czasu tamtej akcji i ich super redesignu po którym strona jest może i brzydsza ale za to mniej funkcjonalna, w moim sercu tylko Parfumo
  • Odpowiedz