Wpis z mikrobloga

@Potterhead88: Najlepsze w tej historii jest to, że człowiek czyta i (przynajmniej ja) miałem taki moment, że pomyślałem, że to fejk z tą ilością alko jaką w siebie wlewałaś. A potem chwila refleksji ile sam w siebie wlewałem... Sam jestem alkusem a dodziś nie pojmuje jak dawałem radę w siebie wtłoczyć tyle wódy i jeszcze to jakoś ukrywać :|
  • Odpowiedz
@Potterhead88: Ciekawe czy byś tak chłopaka wspierała czy go zostawiła jak byście się zamienili rolami. Większość ludzi których spotykam na AA starych wyjadaczy. Maja żony rodziny itp. Lipa jest jak jesteś z tym wszystkim sam. Mnie wykonali z roboty (i to nie jednej) dziewczyna mnie zostawiła, miałem 2 euro w portfelu. Sadze ze w Polsce bym na ulicy wylądował ale na szczęście państwo niemieckie mi bardzo pomogło.
  • Odpowiedz
@M83_: Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że tak. Wspierałabym go. Każdy reaguje inaczej. Mama i siostra przestały się do mnie na kilka miesięcy odzywać, po tym jak to wyszło na jaw. Mój chłopak miał do nich o to pretensje, ale ja nie. Tata za to dzwonił do mnie codziennie, żeby zapytać jak się czuję.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Potterhead88: Piszesz, że nie było widać po Tobie bo masz wysoką tolerkę, że zapach nie przeszkadzał bo pandemia. Ok, ale nie całowałaś się z chłopakiem czy coś? Przecież tak też czuć strasznie.
  • Odpowiedz