mleko23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2051
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
DzonySiara
@mleko23: po sposobie pisania wnioskuje, że korepetycje miały być z języka polskiego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
2521
Khozana
@Mrbimbek szczerze to słuchając opowieści znajomej korepetytorki to naprawdę zdarzają się tego typu ewenementy xD
910
wankstain
@mleko23: ty to tez jestes dobra jak ta twoja mamusia i siostrunia p----------a
606
dziacha
dziacha
@mleko23: Morawieccy? xD
102
spinel
@mleko23: zielona pisze przez "Pani" a szary na to "nie jestsmy na ty". XDDDDD
94
42315
@Mrbimbek: kiedyś napisałem do dziewczyny, że wypłynęło jej hasło do fejsa i spamuje grupy oraz aby sobie hasła pozmieniała dla bezpieczeństwa. Ta do mnie z pyskiem, abym się do niej zwracał per pani. Odpisałem jej od serca i zablokowałem, więc jest to możliwe.
59
Marcines
@mleko23 "nie jestesmy na ty" xDD
53
buczubuczu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
41
heez
heez
@mleko23 może nazwisko Muranska
31
Mrbimbek
@mleko23: tak było, nie zmyślam
25
voores
22
m.....t
szczerze to słuchając opowieści znajomej korepetytorki to naprawdę zdarzają się tego typu ewenementy xD

@Khozana: tak nie wygląda po prostu praca z klientem? W tego typu pracy chyba zawsze się trafi na ludzi tego typu.
13
lentilek
lentilek
@DostawcaKaloszy: No właśnie też zauważyłem że patola ma z tym jakiś problem, ale ja dalej nie rozumiem o co z tym chodzi że nie jesteśmy na ty XD Skoro ktoś się odzywa Pan/Pani xD
9
Z.....k
@mleko23: stracić takiego klienta to jak wygrać z rakiem
9
M4711v2
@spinel po czym szary pisze na Ty xD
7
Pepe_Roni
@mleko23: jej były partner miał szczęście że udało mu się uwolnić od psycholki
6
lubielizacosy
@mleko23: 2 razy pani i nie jesteśmy na Ty xD
6
DostawcaKaloszy
@mleko23 coś jest w tym "nie jesteśmy na ty" u patoli xD Kiedyś jak jechałem tramwajem w Krakowie, to wsiadł chłopaczek młody o kulach. 0 wolnych miejsc, a widać było, że się bardzo męczył stojąc, więc kulturalnie rzuciłem do całkiem sprawnego pana koło czterdziestki, że "może by Pan ustąpił miejsca chłopakowi", na co usłyszałem "k---o nie jesteśmy na ty" xD Ja złapałem taki mind fuck, że nic nie odpowiedziałem, ale babcia
4
Barto_
@mleko23 o jaaa ale ktoś się uchylił przed potężnym kalibrem...
3