@Klozapina: Ja też jestem, ale przy partnerce nie dałbym tego po sobie poznać. Poza tym jak mnie kobieta kręci to podczas zabawy nie dostrzegam takich szczegółów. Dziwny chłop
@Klozapina: ja bym nie była w pierwszym miejscu z kimś dla kogo wygląd jest tak ważny bo by mnie kopnął w dupę albo zdradzał po ciąży, ale rób co uważasz
@Erimar: No on dostrzega, ale trudno. To mnie motywuje, żeby dbać o linię.
@ZenujacaDoomerka: Może i tak, ale ma bardzo wiele zalet, jesteśmy razem prawie 9 lat ;) Nie wiem, ile masz lat, ale to domena młodego pokolenia, że przy pierwszej lepszej trudności para ze sobą zrywa.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
@ZenujacaDoomerka: Może i tak, ale ma bardzo wiele zalet, jesteśmy razem prawie 9 lat ;) Nie wiem, ile masz lat, ale to domena młodego pokolenia, że przy pierwszej lepszej trudności para ze sobą zrywa.
Aaaaa, on liczy z przysznicem przed i po.