Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcelus: Co konkretnie masz mi do zarzucenia onucko?
Dla tych co nie wiedza - to jeden z moich psychofanów - co jakis czas zamieszcza wpisy z atakami na mój temat, a merytorycznienie jest chętny do dyskusji. Nie pisałem z nim dzisiaj w ogóle i tu bez żadnego cytatu atak oczywiscie bez wskazania o co chodzi.
To jest typowe dla prorsyjskich torli na wykopie i ja ich po tym identyfikuję -
  • Odpowiedz
@marcelus: mnie się wydaje, że akurat szurszur to jest w miarę neutralny z lekkim przechyłem na stronę Ukrainy - ale to normalne chyba dla każdego Polaka gdy kacapy atakują.
  • Odpowiedz
@szurszur: nigdy nie unikałem dyskusji merytoryczne i już ci nie raz wytłumaczyłem mechanizm twojej manipulacji. Nie chce mi się tego powtarzać. Ale to widać po większości wpisów.

@cieciowy: on jest napastliwy w kierunku osób, którym na przykład nie podoba się kult UPA i tym podobne, zaczynają się zaraz wyzwiska, argumenty typu "czemu nie piszesz o Katyniu" (w ogóle insynuowanie że w Polsce o Katyniu się nie mówi, w
  • Odpowiedz
on jest napastliwy w kierunku osób, którym na przykład nie podoba się kult UPA i tym podobne, zaczynają się zaraz wyzwiska,

@marcelus: Haha gościu nic nie pisałem do Ciebie dizisiaj ( i nie pamietam abym ostatnio to robił), a Ty w minute wyprodukowąłes 3 wpisy (2 oprócz tego watku) nie zawierajace niczego niż ataki i wyzwiska w moja stronę i jeszcze twierdzisz, że to ja jestem napastliwy?
To jest
  • Odpowiedz
@szurszur: no dzisiaj mnie naszło jak zobaczyłem twoje wpisy o Melnyku na tagu. Zawsze mi ciśnienie podnosisz swymi manipulacji, więc dzisiaj się przelało. Czasem robię profilaktyczny wpis o tobie, żeby nie zniknęło. Pozdro i z fartem
  • Odpowiedz
no dzisiaj mnie naszło jak zobaczyłem twoje wpisy o Melnyku na tagu. Zawsze mi ciśnienie podnosisz swymi manipulacji, więc dzisiaj się przelało

@marcelus:
A co jest niprawdziwego w tym wpisie o Melnyku? Przecięz nawet link z dowodem zamieściłem, a tez tam sie zesrałeś atakując
  • Odpowiedz
@szurszur: no dzisiaj mnie naszło jak zobaczyłem twoje wpisy o Melnyku na tagu. Zawsze mi ciśnienie podnosisz swymi manipulacji, więc dzisiaj się przelało. Czasem robię profilaktyczny wpis o tobie, żeby nie zniknęło. Pozdro i z fartem

@marcelus: Gdzie ta manipulacja? xD Ty w ogóle kontrolujesz, to co piszesz?
  • Odpowiedz
@marcelus: akurat ten ziomek dodaje sporo fajnego contentu i z tego co pamiętam to jeszcze przed wojną wrzucał różne ciekawostki na temat Ukrainy/Białorusi masz tu dziesiątki kont do, których można się przyczepić, ale sapiesz się do kogoś sensownego prawdopobnie tylko dlatego, że stoi po stronie Ukrainy XD
  • Odpowiedz