Wpis z mikrobloga

jako, że nie widziałem takiego wpisu i nie wiem czy kolega ma konto na wykopie to pozwoliłem sobie skopiować jeden z komentarzy pod filmikiem feniksa Gigachada bo uważam, że całkiem zacne wyjaśnienie redpilla

"Mnie rozbraja głęboka schizofrenia redpila

ona nie jest twoja, to tylko twoja kolej
...ale model patriarchalny był naturalny i dobry

pożądania nie da się negocjować
...ale za pomocą gry i pieniędzy możesz podnieść swoją wartość w jej oczach

kobiety to hipergamiczne pasożyty
...ale mamy receptę na to by je zdobywać

redpill to walka o godność i męskość, robimy to dla siebie
...dlatego dzień w dzień debatujemy o tym co tak naprawdę podoba się kobietom

walczymy o prawa mężczyzn, definiujemy męskość na nowo
...ale jeśli nie z----------z na siłownię i nie byłeś na służbie zasadniczej to nie jesteś prawdziwym mężczyzną

narzekamy na statystyki samobójstw i chorób takich jak depresja u mężczyzn
...ale jak któryś zacznie mówić o swoich problemach, wyśmiejemy go, nazwiemy incelem i terrorystą i ma przestać się użalać

wygląd nie ma znaczenia
...ale robimy wszystko by go poprawić, oczywiście dla siebie"

#blackpill #redpill #takaprawda #bluepilll #cuckold #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harold97: mnie rozwala warszawski rumun który chwali się że schudł i wziął się za siebie przez co nie może narzekać na kontakty z płcią przeciwną. Oczywiście ma prawie 190cm, dobrą morde i norwooda którego mógłby mu pozazdrościć nie jeden o 20 lat młodszy od niego polak.
Pamiętajcie, blackpillersi są w błędzie bo po prostu zbyt leniwi aby trzymać ramę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Pobawię się z adwokata diabła

ona nie jest twoja, to tylko twoja kolej

...ale model patriarchalny był naturalny i dobry

@harold97: nie widzę związku - przy tradycyjnym porządku kobiety nie mogły realizować swojej
  • Odpowiedz
@Kolczaneiro: To ja się pobawię w adwokata bogów.

nie widzę związku - przy tradycyjnym porządku kobiety nie mogły realizować swojej strategii seksualnej

A więc porządek patriarchalny jest wbrew naturze, jest
  • Odpowiedz