Aktywne Wpisy
stawo +406
Chciałbym serdecznie podziękować Polsatowi, a także gościom, których zaprosił do programu "Państwo w państwie" - Wiktorowi Pełczyńskiemu (przedstawiciel kierowców), Marcinowi Taraszewskiemu (były policjant), jak i redaktorom Leszkowi Dawidowiczowi oraz Przemysławowi Talkowskiemu - za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że warto wspierać finansowo Konfiturę. Po emisji odcinka programu dotyczącego jeżdżenia samochodem po chodnikach mam jeszcze więcej przekonania i motywacji do pomaganiu Konfiturze w monetyzacji jego działalności. Dziękuję!
#konfitura #samochodoza #
#konfitura #samochodoza #

breakdown1 +31
Ehh, papierowe ręce na tagu wyprzedają Microsoft przed wynikami. Powiedz mi @dariusz44, co się z tą młodzieżą dzieje w dzisiejszych czasach? Kompletnie nie radzą sobie z presją. Grubas tylko na to czeka…
Stare dziki z Microsoftem w portfelu zapraszam na p--o i wspólne oglądanie earnings calli 😎 ja już gotowy
#gielda
Stare dziki z Microsoftem w portfelu zapraszam na p--o i wspólne oglądanie earnings calli 😎 ja już gotowy
#gielda
źródło: image_picker_46E5EF2D-AA11-4C4E-9556-5D54EE8334F7-14111-00000486F09A8D1C
Pobierz

I przy okazji przedstawiam państwu misioponczki ʕ•ᴥ•ʔ Do wygrania jeden wybrany przez zwycięzcę ponczek ze zdjęcia, losowanie jutro około 20
Jeśli ktoś poczuł potrzebę posiadania takiego ponczka, to są też do wzięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) W szufladzie mam całkiem sporo rzeczy, zdjęcie w komentarzu. Na zamówienie też coś mogę zrobić :v
#tiofendzierga
#rekodzielo #szydelkowanie #diy #handmade #tworczoscwlasna #sprzedam
źródło: comment_1669577047X0W90UyXkCaX68c7GpJtw8.jpg
Pobierzźródło: comment_1669577110sAT824jGRtHIqujdMe5VsH.jpg
Pobierz@przemo123mo: spoko, zawsze mogę zrobić drugiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mowilemzewroce: jeden ponczek 50zł + wysyłka
2. Czy może posłużyć jako cockring?
@tiofen: Kolega pyta jaka jest średnica tego otworu w tych maskotkach.
ad 2 - dalej nie było chętnego, który by przetestował czy pasuje, możesz być pierwszy (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1669584277nyp5jeVqZMeg7NA3bpBD9y.jpg
Pobierz