Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Imo śmierdzi mi to prowokacją ruskich
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby kasować znaleziska byłby rumor ze wylatują a tak? Robisz nowy trend o powołaniach i cyk hity płoną.
Sam łyknąłem ale już odpuściłem mija tyle czasu i nie widać nowych osób, dyskusję prowadzą dokładnie te same.
@OddajButa123: Popatrz a mirek z oryginalnego znaleziska jest dokładnie takim kucem bez żadnego doświadczenia z wojskiem po za komisją, na dodatek nawet nie po studiach tylko technikum xD
Komentarz usunięty przez autora
Mówi to zielonka xDD
CWR w Sieradzu pewnie odbiera telefony od poniedziałku. Zadzwoń tam i zapytaj: "Czy osoby po komisji wojskowej w wieku 19 lat przeniesione do rezerwy i nie będące żołnierzami rezerwy, i nie przechodzące nigdy ćwiczeń wojskowych; mogą być wzywane do odbycia ćwiczeń wojskowych? Zaznaczam, że moim jedynym kontaktem z wojskiem była komisja w wieku 19 lat, na którą wszyscy mężczyźni są wzywani.Mozesz zapytać też o przysięgę jak
Jezuu przepraszam xD Już jestem tak tilted na tych półgłówków że nie przeczytałem całego wpisu xD