Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Imo śmierdzi mi to prowokacją ruskich
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby kasować znaleziska byłby rumor ze wylatują a tak? Robisz nowy trend o powołaniach i cyk hity płoną.
Sam łyknąłem ale już odpuściłem mija tyle czasu i nie widać nowych osób, dyskusję prowadzą dokładnie te same.
@OddajButa123: Popatrz a mirek z oryginalnego znaleziska jest dokładnie takim kucem bez żadnego doświadczenia z wojskiem po za komisją, na dodatek nawet nie po studiach tylko technikum xD
Komentarz usunięty przez autora
Mówi to zielonka xDD
CWR w Sieradzu pewnie odbiera telefony od poniedziałku. Zadzwoń tam i zapytaj: "Czy osoby po komisji wojskowej w wieku 19 lat przeniesione do rezerwy i nie będące żołnierzami rezerwy, i nie przechodzące nigdy ćwiczeń wojskowych; mogą być wzywane do odbycia ćwiczeń wojskowych? Zaznaczam, że moim jedynym kontaktem z wojskiem była komisja w wieku 19 lat, na którą wszyscy mężczyźni są wzywani.Mozesz zapytać też o przysięgę jak
Jezuu przepraszam xD Już jestem tak tilted na tych półgłówków że nie przeczytałem całego wpisu xD