Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +238
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
Adkos +168
źródło: 1774529143415
Pobierz

źródło: comment_1671240929z6MQJOm9SQzOMck7kCXrlP.jpg
Pobierz@wielki_hrabia_spekulacji: Czytałam/ słyszałam w kilku filmikach na yt, że niby jedna z nich coś słyszała, ale że to był "party house", to uznała, że pewnie znowu impreza i wróciła spać ¯\_(ツ)_/¯
Ale wpis fajny, plusik
@wielki_hrabia_spekulacji: co to ma być? 275x183? W którym roku ty żyjesz? xD
źródło: comment_16712583732VEWAT5XFkw8ZMZ3GzlGNi.jpg
Pobierz@wielki_hrabia_spekulacji: wokół
@haabero: przecież dobrze napisał, że jest na [tym] tapecie, a nie ze ktoś wziął na tapetę
A Ty mówisz Zelandia czy Sjælland? Bo Zelandia to jest w Danii.
@wielki_hrabia_spekulacji: Ka-bar to to producent a nie typ noża. To jakby powiedzieć: samochód osobowy typu opel.
1st floor = parter
2nd floor = pierwsze piętro
3rd floor = drugie piętro