Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: i ciesz się że tak się skończyło,znam kilka samotnych matek z okolicy które są na Badoo,nie reprezentują sobą nic,większość nie pracuje,mieszkają z rodzicami,a portale randkowe okupują od lat.Ta pewnie ten sam sort.Z tymi które znam nie chciałbym mieć nic wspólnego.I nie dziwię się że księżniczki latami siedzą prawie całymi dniami na tych guwnoapkach,z głowami nie tak do końca muszą mieć.czasem ktoś ich się chwycił,ale to max kilka tygodni i
  • Odpowiedz
@Tom8: te ich dzieci to dopiero będą kulawe życiowo jednostki,wychowane przez takie wariatki,zero wzorca normalności,szurnieta matka,niepracująca,czasem jakiś przydupas na chwilę,moja kuzynka jest taka sama,a jej 14 letnia córka to taki mały potworek,strach pomyśleć jak dorośnie.
  • Odpowiedz
@Sadomason Witam chyba nigdy
Przypominam że matriarchalne ustawy przechodziły bez większego echa a teraz już sami faceci propsują ideologiczne przekonania (przeszłość partnerki, determizm genetyczny) które również dotyczą ich
Nie będzie żadnych rewolucji, wyścig o tzipe nigdy się nie skończy
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Chłopie miej godność. Trzeba by wyruchać w życiu ze 100 lasek i samemu dzieć dziecko, by spróbować dać szansę samotnej matce. Raz jedną pogoniłem mimo, że była naprawdę ładna. W życiu nie wezmę samotnej matki. Chyba że by była bogata i by mnie utrzymywała. Tylko to, bo ja nie będę robił za ojczyma, bo chłop inny się bez gumy zabawił.
  • Odpowiedz
@itsoverforme32445: to prawda wyścig się nie skończy bo mężczyźni są ciągle napaleni i mają instynkt opiekowania się kobietami bez względu na wszystko, przeszłość się przestała liczyć, teraz nawet samotne macierzyństwo też, za chwile pozwalanie na zdrady. Zmiany zaszły za daleko, jedyną nadzieją jest upadek tego systemu bo rodzi się w nim za mało dzieci
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: A niby dlaczego miałaby chcieć rozmawiać z takim desperatem jak ty? Piszesz dwa razy do dziewczyny z którą nawet pary nie miałeś i wielce zdziwiony... Jeśli sam siebie nie szanujesz to dlaczego ona miałaby szanować ciebie?
  • Odpowiedz