worldmaster
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
154
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Kernydz
@worldmaster: ja jestem ciekaw, czy ta swołocz kiedykolwiek zrozumie, że nikt ich nie chce napaść XD
194
gharman
gharman
@worldmaster: ale wara od mowienia kobietom czy maja jakies obowiazki, ich cialo ich sprawa
93
dziupla666
@worldmaster: w polsce byłoby tak samo
27
Powstaniec
@Kernydz Mapa prezentuje jak obecnie jest postrzegane terytorium Ukrainy w Rosji. Te niebieskie obszary to terytorium Rosji okupowane przez Ukrainę. A jeżeli Ukraina okupuje ich tereny to znaczy że ona jest agresorem. Prosta logika Moskwy do uzasadniania sensu wojny.
4
krzy_glob
krzy_glob
czy ta swołocz kiedykolwiek zrozumie, że nikt ich nie chce napaść

@Kernydz: To nie do końca tak, w każdym społeczeństwie znajdą się mniej bystre jednostki, ale patrząc przekrojowo oni wiedzą co się dzieje i "o co chodzi". Że napadają na inne kraje, że zabierają siłą, że kradną surowce itd. Rzecz w tym, że zdecydowanej większości Rosjan to nie przeszkadza. Taki naród. ¯\_(ツ)_/¯
3
Kernydz
@krzy_glob: tym gorzej o nich świadczy
1
szasznik
@worldmaster: @gharman: @Kernydz: przecież na 99% to nie napisały żadne "wdowy", tylko jakiś podstawiony funkcjonariusz propagandy.
1
Wutelgi
w polsce byłoby tak samo

@dziupla666: możliwe, z tego co wiem to tam na rynku świń podobna sytuacja. Dlatego beka z redpilarzy i innych coperów, którzy myślą, że jak ruscy przyjdą nas "wyzwolić", to z nimi przyjdą mityczne szare myszki dla każdego XD
0
itsoverforme32445
@Wutelgi Co śmieszne, statystycznie w Rosji w wieku 18-30 jest nadwyżka ok. 150tyś. kobiet
Odejmij od tego tych co zdechli na wojence i co uciekli przed mobilizacją oraz trueceli i azjatów to wyjdzie jeszcze więcej
0
m.....L
do obrony ojczyzny, a kto to zaatakował mateczkę rosję
0
mikelement
mikelement
@Kernydz: Profilaktycznie mordują wszystkich dookoła na wypadek gdyby zachciało im sie najechać rassije
0
szybki_zuk
szybki_zuk
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
mkarweta
@worldmaster: obrony ojczyzny przed czym? XDDD
0