wezsepigulke
1384
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
g.....n
@wezsepigulke: oni tam stali zaparkowani, a w międzyczasie wybudowali drogę, tory i zrobili przejazd kolejowy. Nie ich wina. Do umorzenia.
1284
mrbarry
@wezsepigulke: nie dostosowali prędkości do warunków panujących na drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
191
996ef650daf32b92bf708bc9376908ea
996ef650daf32b92bf708bc9376908ea
@wezsepigulke: to zdjęcie ma co najmniej 7 lat. Dodanie daty nic nie zmieni oszuście :)

https://www.wykop.pl/wpis/15089049/humorobrazowy-hwdp-heheszki-trolling-policja-polsk/
56
jezus_z_kabaretu
@wezsepigulke: jeszcze autor zdjęcia dostanie mandat za używanie telefonu XD
51
wezsepigulke
@mrbarry: Prędkość pociągu i opadania zapór nie dostosowała się do przejazdu Panów Policjantów. Dróżnik za to beknie.
33
jotodupca
26
Otter
@wezsepigulke: najważniejsze pytanie to czy maszynista był trzeźwy
6
smieszki_na_pelnej
@wezsepigulke: ten bandyta z kamerka to jakiś upośledzony typ który pewnie nie dostał się do policji i teraz wrzuca swoje wywody i filmiki na YT i Twittera. Ostatnio widziałem jak pisal o tym, że nie ma obowiązku jazdy najbardziej prawym pasem na autostradzie itd.
6
X.....x
X.....x
@wezsepigulke: To zdjęcie to manipulacja, pociąg się wtedy prawdopodobnie zepsuł i policja zabezpieczała drogę.
4
MechanicznyTurek
@wezsepigulke: Nie widzę nikogo za kierownicą, może to jakaś interwencja, tylko śmiesznie wygląda "z boku"?
3
Kultafon
@wezsepigulke: mój ulubiony przejazd na Poprzecznej乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
2
wezsepigulke
@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: ooo pacz, ja z YT społeczność ściągnąłem
2
zona_proboszcza
zona_proboszcza
2
niebiesko-niebieski
@wezsepigulke: Jak takie proste manipulacje lecą na top mikrobloga to jak ma być w Polsce dobrze?
2
sklerwysyny_pl
sklerwysyny_pl
@Otter: Przynajmniej szyby były dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
wezsepigulke
@MechanicznyTurek: policja ucieka od zagrożenia, nowe, nie znałem
1
jotodupca
@wezsepigulke panie pigułka ale to nie z tego roku, ani nawet nie z zeszłego, łyknąłeś fejura
1