Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +15
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Thorrand: Wiecznie ujadające, bezmyślne kundle, robią to z każdym tematem dotyczącym Ukrainy. Na wykopie jakakolwiek dyskusja, szczególnie na tematy historyczne, utraciła sens. Bo po prostu nie da się jej prowadzić.
No rozmowy na wykopie z reguły są dość... populistyczne i oczywiste ;D
W każdym razie klikając w to znalezisko, na pewno nie spodziewałem się czegoś takiego:
Ach... gdy tam wszedłem, pierwszy komentarz miał 7 plusów i 1 minus :))
źródło: comment_16728763064vCnW4t6kpuDMF2wZb0T40.jpg
Pobierz