Kadet20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1059
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
rybsonk
@darki: łykaj dalej ruską propagandę lemingu
242
darki
@Kadet20: https://www.youtube.com/watch?v=_59agcnLAj4

Joe biden ma demencje i nie wie co robi
33
troglodyta_erudyta
@Kadet20 wujku Joe, usiądź mi na Jasionce
28
Serrrek
@darki:

Czyli tak wygląda kretyńska propaganda trumpa i rosjan xD Przecież to się niczym nie różni poziomem od TVP i fur deutschland xD
18
Eredin
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
FiedorJV
@Kadet20: Chłop wychowany w czasie zimnej wojny, starej szkoły hamerikanin wychowany w nienawiści do komunistów. Jednak przykłady demokrata, który pokazuje republikanom ocb w dealowaniu z kacapami. Ironia do kwadratu. Parta której pierwszym przykazaniem była walka z ZSRR dzisiaj im przyklaskuje. Zamiana polarów w aktualnej polityce USA jest rozbrajająca. Reagan się w grobie przewraca.
12
NiebieskaFantaZero
@Kadet20: a wyszło w końcu z tymi dzieciakami coś co je tak obściskiwał czy po prostu jest mega starym dziadkiem i przesadza z czułością?
8
Blaskun
@Kadet20: Nieźle wydymał lewaków. Rasista, ale lewaki go kochają xD
5
AquilaTimere
AquilaTimere
@Kadet20: Tak Biden jest super, bo nie jest Twoim prezydentem, a moim już jest. Gość ze swoją partią przez 2 lata niszczy Ameryke od środka i żaden przedsiębiorca nie popiera go w Stanach, ale na Wykopie jest fajny, bo daje kase na Ukraine, być może przy rządach Republikan nie byłoby tej wojny w ogóle, ale to już gdybanie. Trump jest półmózgiem, ale dobrym biznesmenem i tyle mnie interesuje co ma
5
Niebadzsmokiem
@darki:

@Kadet20: https://www.youtube.com/watch?v=_59agcnLAj4

@darki: to pomysł sobie jak by jechał kacapów jakby nie miał demencji
4
gryyyn
gryyyn
@Blaskun: Baza ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
MArcinnn96
@Kadet20: I zrobił test. Wycofał wojska i jakie to przyniosło skutki? w kraju gorzej i dyktatura. Jak USA kogoś atakuje to żeby ludności tego kroju było lepiej. Odwrotnie do ruskich
2
imroot
@darki: xdxdxdxd
1
DawidOko
@Kadet20: Tak Biden jest super, bo nie jest Twoim prezydentem, a moim już jest. Gość ze swoją partią przez 2 lata niszczy Ameryke od środka i żaden przedsiębiorca nie popiera go w Stanach, ale na Wykopie jest fajny, bo daje kase na Ukraine, być może przy rządach Republikan nie byłoby tej wojny w ogóle, ale to już gdybanie. Trump jest półmózgiem, ale dobrym biznesmenem i tyle mnie interesuje co ma
1
lysyznysy
@DawidOko typowy narzekacz,jak mieszkałem w USA to wielu takich jak ty spotkałem na swojej drodze,wiecznie źle,wiecznie niedobrze i wiecznie how much :D
1
NieznanyWykopek
@Kadet20: Wujku Joe chciałbym być twoim lodem waniliowym (。◕‿‿◕。)
0
zwodek
zwodek
@Kadet20 jeszcze niedawno to "siwy" był krulem wykopu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) a w Uesej przegrał wybory. Dziś ten jeden, jedyny, jest Pan Prezydent Joe Biden.

0
kam966
@DawidOko jakieś szczegóły?
0
G.....r
@Kadet20 czemu nie dał jeszcze myśliwców Ukrainie?
0
1Ameredhel1
@darki: To pomyśl co by z wami było gdyby wiedział co robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0