RiccardoGolodupiec
RiccardoGolodupiec
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
81
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
T.....8
T.....8
@RiccardoGolodupiec: życie samotnej matki nie jest trudne,za to życie ojca takich dzieci już jest trudniejsze.Sam jakieś tam powodzenie u kobiet mam,ale nie mam zamiaru w związki wchodzic, zbyt dużo się napatrzyłem na te rozne przyjemności związane z tym, jakie ma wielu facetów.Nie mam zamiaru płacić przez następne 25 lat co miesiąc alimentów,a jeszcze dodatkowo być może nie tylko na dziecko, ale i matkę.Wspolczesnemu facetowi nie opłaca się wchodzenie w związek,
32
CloudSpanner
@RiccardoGolodupiec: Większość przypadków raczej pokrywa się z tym co napisał @BaZyL4 - kobiety naiwnie wierzą w to, że top chad będzie z nimi w szczęśliwym związku i życie będzie piękne. Oczywiście tak nie jest bo różowej prędzej czy później cokolwiek będzie nie pasowało a chad ma tyle opcji, że przy 1 grymasie kobiety może ją rzucić i brać się za następną. Szczerze to nawet współczuje tym różowym bo bycie
26
BaZyL4
14
CloudSpanner
@BaZyL4: Chady bywają bardzo przekonujące ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ewentualnie coś typu "w gumie nie czuje". Jest XXI wiek i tyle możliwości antykoncepcji dla kobiet, że na prawdę trudno jest zajść w przypadkową ciążę. Niestety ta antykoncepcja ma bardzo dużą wadę - trzeba ją stosować (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
12
Shackowany
@Reretos: jak zaplusujesz i odplusujesz bedzie dobrze.
Wykop 2.0 dziala pięknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
pawel8989
@RiccardoGolodupiec: "Racjonalne" myślenie kobiet (wystarczy na przeciętne jakieś forum babskie wejść i poczytać chwilę) = każda ma swoją definicję miłości, każda jest wyjątkowa, jednocześnie każda zgadza się, że bez "chemii" niczego więcej nie ma i nie będzie. Dobrze czują o co chodzi, ale wiedzą swoje, babskie copium jest oparte na wyparciu natury przez co nie potrafią dobrze zarządzać swoim prymitywem. Jadą na emocjonalno-hormonalnym autopilocie, i jeszcze nazywają to miłością (
5
P.....c
trzeba ją stosować (✌ ゚ ∀ ゚)☞.

@CloudSpanner: jak śmiesz wymagać czegoś od #p0lek !!!
5
bnz44
@Tom8: naucz się zakładać gumę zamiast beczeć jak baba z borderlinem.
3
d.....u
d.....u
3
l.....o
@Reretos: ja widzę 4
2
Reretos
@RiccardoGolodupiec: Wpis ma minutę i 112 plusów?
1
Reretos
@lexico: Teraz już się odbugowało i widzę 5, ale nie wiem co to było, może jakieś boty, aby wpis wybił się w gorące czy po prostu błąd kiepskiego wykopu
1
Stettiner22
1
BaZyL4
@CloudSpanner "wyciągnę na czas" xD
W taki tekst nie uwierzyłbym własnej żonie (gdyby była na moim miejscu), ani sobie (tym bardziej) xD
1
Tytanowy
@RiccardoGolodupiec: Teraz już nie ma samotnych matek, tylko matki które poślubiły państwo.
1
CloudSpanner
jak śmiesz wymagać czegoś od #p0lek !!!

@Pozytywny_gosc: Błagam nie banujcie za nieodpowiednie treści. Wszystkie polki są piękne, szczególnie te grube znaczy plus size.
1
T.....8
T.....8
@bnz44: u-umiem,
0
A.....s
Sam jakieś tam powodzenie u kobiet mam,ale nie mam zamiaru w związki wchodzic, zbyt dużo się napatrzyłem na te rozne przyjemności związane z tym, jakie ma wielu facetów.Nie mam zamiaru płacić przez następne 25 lat co miesiąc alimentów

@Tom8:

Czyli zamiast poszukać takiej z rozumem to wszystkie do jednego worka wrzucasz xD
0
katana55
katana55
@RiccardoGolodupiec: ty masz gościu jakiś gwóźdź w mózgu? Tak ciezko sobie wyobrazic scenariusze w ktorych te matki stają sie samotne nie z ich winy? Zesral sie na 3 akapity
0
chwila
@Tom8 jak jest trudniejsze jak pracują na czarno i alimentów nie płacą w ogóle, albo jakieś minimalne zarobki pokazuje a reszta do kieszeni? Xd w większości tak to wygląda.
0