@KorwinizacjaPrzelyku: niepopularna opinia - każda fryzura jest dobra, byleby odświeżana odpowiednio często. Zrób se nawet "na żołnierza" tylko dbaj i tnij co 3-4 tygodnie max. Miewałem już długie zaczeski, ale regularnie wracam do strzyżenia 11 mm na górze głowy i cały dół na 0, bo jest wygodnie, wygląda to... Schludnie i wbrew pozorom nie musisz mieć super fryzury, żeby ktoś na ciebie zwrócił uwagę. Grunt, żebyś nie wyglądał na zapuszczonego
@KorwinizacjaPrzelyku: o, wyguglowałem xd ten co od tyłu to akurat ma tak zrobione zdjęcie, jakby miał łeb typu ultra jajo, ale generalnie widać tu porównanie, jak brzydko wyglądają długie zaniedbane włosy w porównaniu z krótkimi eleganckimi
@KorwinizacjaPrzelyku: zabawne bo mam takie włosy i zawsze myślałem, że są nieatrakcyjne (jestem przegrywem nie mam baby) a tu nagle w internetach roi się od memów, że niby babki lecą na te loki xD
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Komentarz usunięty przez autora