K.....u
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
285
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K.....u
@uhudra: to są wł-oski
199
R.....a
R.....a
@KorwinizacjaPrzelyku: obrzydlistwo wyglądające jak sierść długowłosego bezdomnego kundla
35
uhudra
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
P.....a
P.....a
@KorwinizacjaPrzelyku: To u góry wygląda jak anty-wszowy bieda-fryz robiony maszynką chłopakom w podstawówce.
4
TolkTuMi
Teraz rozumiem co to "vifoniarz". Dzięki
2
Fridlevich
@KorwinizacjaPrzelyku: czyli wzrost + morda + nowy jeździec apokalipsy vifon
2
Shatter
@KorwinizacjaPrzelyku: niepopularna opinia - każda fryzura jest dobra, byleby odświeżana odpowiednio często. Zrób se nawet "na żołnierza" tylko dbaj i tnij co 3-4 tygodnie max. Miewałem już długie zaczeski, ale regularnie wracam do strzyżenia 11 mm na górze głowy i cały dół na 0, bo jest wygodnie, wygląda to... Schludnie i wbrew pozorom nie musisz mieć super fryzury, żeby ktoś na ciebie zwrócił uwagę. Grunt, żebyś nie wyglądał na zapuszczonego
2
Leszcz_Bagienny
@Phyrexia: szkoda, że dziewczyną tak nie robili, bo niektórym zostały do dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
papryczekNaBombach
@KorwinizacjaPrzelyku: na tę fryzurę mają nawet nazwę: „meet me at MCdonalds haircut xD”
1
Shatter
@KorwinizacjaPrzelyku: o, wyguglowałem xd ten co od tyłu to akurat ma tak zrobione zdjęcie, jakby miał łeb typu ultra jajo, ale generalnie widać tu porównanie, jak brzydko wyglądają długie zaniedbane włosy w porównaniu z krótkimi eleganckimi
1
mondrymiszcz
mondrymiszcz
@KorwinizacjaPrzelyku: co to za nowy kompleks przegrywow? Bo coś mnie ominęło. To już zakola to nie jedyny problem?
0
SEBZER
@KorwinizacjaPrzelyku: zabawne bo mam takie włosy i zawsze myślałem, że są nieatrakcyjne (jestem przegrywem nie mam baby) a tu nagle w internetach roi się od memów, że niby babki lecą na te loki xD
0
kiecazpieca
kiecazpieca
@KorwinizacjaPrzelyku: zupka chińska
0
Cane
@KorwinizacjaPrzelyku: ok wł-oski
0
Stanislav94
@RychuiPeja: myślałem, że to łoniaki
0
SzycheU