maciejuojeju
1038
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Cadore
544
Chomasyo
Chomasyo
@zzyciemsiepojednaj: ale wiecie ze beton to można tez kupić w workach? Dodajesz wody i gotowe
91
ChwilowaZielonka
48
nieocenzurowany88
@maciejuojeju wiem, że #pdk, ale tak na marginesie to nigdy nie lubiłem tego kanału, te wywiady takie czerstwe i sztuczne zawsze były i się miało wrażenie, że to podstawieni aktorzy tam gadają
40
z.....j
z.....j
@FulTun: no przecież nowi że wniósł beton...
Kolesiowi się z cementem p------o xd
16
Vilyen
@maciejuojeju: Ktoś chce autograf?:D
14
adam-photolive
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
Bumelante
@maciejuojeju: ciekawe co u tej laifyryndy co to zamówiła
7
FulTun
@maciejuojeju: A łopatę,piach, wodę i wiadro.?
4
naganiaczherculesa
@maciejuojeju pamiętasz nick tej różowej? Robiła mi paczkę na wykoppace rok czy dwa temu xD
4
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen
@maciejuojeju: Pamiętamy @Vilyen (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
4
wsciekly_pstrong
@Miszczlaborant: ale wiesz, że nie budowała z tych worków wieży aż po sufit, gdzie faktycznie nacisk na m2 byłby spory?
4
glider05
glider05
@Miszczlaborant: U mnie w bloku z lat 80 poszły 3 tony na wyrównanie 70 m mieszkania xD. 3cie piętro bez windy (ʘ‿ʘ)
3
geuze
@glider05: tak jest z materiałami budowlanymi xD Myślisz sobie, że takie płytki czy posadzka to "cieniutka warstwa, ile to może ważyć", a później się okazuje że razem 5 ton xD
3
Banicjusz
2
Miszczlaborant
@maciejuojeju: najśmieszniejsze jest to że takie 1500kg betonu, niezle musialo działać na statykębudowli. Mam nadzieję że to nie stuletnia kamienica z drewnianym stropem bo może być kolejna afera
1
ChansonsDeGeste
@maciejuojeju: moja pierwsza afera od kiedy regularnie lurkuje wykop. Ach, jak ten czas szybko leci...
0
Cashbreaker
@maciejuojeju: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen
@naganiaczherculesa: ten nick to Vilyen
0