Aktywne Wpisy

Czoso +1058
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
Ariel1990lbn +497
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
ja jestem prawdziwym przegrywem/incelem a nie spermiarzem
nie myl spermiarzy z przegrywami, to spermiarze jej daja atencje a nie przegrywy
@tylkoponsfw: roaming się odbywa
Jacyś spermiarze półgłówki ja śledzą, a nie poważni ludzie z przegryw.
Skąd u Was tyle nienawiści do kobiet? To jest choroba i należy to leczyć.
Unalaluna be like
"Kurde gdybyśmy tylko umieli połączyć te wszystkie poszlaki czemu niektórzy ludzie tak normalnie jak człowiek doświadczają takich stanów emocjonalnych.
Wiem! Deprecjonujmy to że są ludzmi.
To muszą być jakieś chore, niebezpieczne
A czemu? Bo napisałam, że będąc kobietą strach na tym portalu coś napisać, bo chorzy z nienawiści do kobiet faceci od razu na nie wjadą.
I jeszcze pewnie się znajdzie masa takich, która to popiera bo "zero litości dla
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zachowania jakie spotykasz