Wpis z mikrobloga

@tylkoponsfw: ogólnie trzeba mieć odwagę, żeby z różowym paskiem na mirko coś pisać, bo zawsze jakiś mizogin się dowali i coś pociśnie.
Skąd u Was tyle nienawiści do kobiet? To jest choroba i należy to leczyć.
  • Odpowiedz
@UnaLaluna:

Unalaluna be like
"Kurde gdybyśmy tylko umieli połączyć te wszystkie poszlaki czemu niektórzy ludzie tak normalnie jak człowiek doświadczają takich stanów emocjonalnych.
Wiem! Deprecjonujmy to że są ludzmi.
To muszą być jakieś chore, niebezpieczne
  • Odpowiedz
@interpenetrate: Twój wpis to jest dokładne potwierdzenie moich słów - na każdą wypowiedź różowego paska znajdzie się mireczek, który po tym różowym pasku musi pocisnąć (czyt. Ty musiałeś pocisnąć po mnie).
A czemu? Bo napisałam, że będąc kobietą strach na tym portalu coś napisać, bo chorzy z nienawiści do kobiet faceci od razu na nie wjadą.
I jeszcze pewnie się znajdzie masa takich, która to popiera bo "zero litości dla
  • Odpowiedz
@UnaLaluna: przecież Ty robisz podstawowy kobiecy błąd czyli odbierasz to że się źle czujesz po przeczytaniu mojego komentarza i wyrażasz te emocje - a nie, że rozumiesz jego treść i sens i się do niej odnosisz. Jak to dla Ciebie przykre, to nie pogadamy, bo tak, ja właśnie - skrytykowałem Twoje podejście. Nie leży mi. Wolno być krytycznym wobec kobiet, i na wielu płaszczyznach się to klei.

Zachowania jakie spotykasz
  • Odpowiedz