Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 49
@caslin: i dobrze zrobiłaś, zwykłe ostrzeżenie. Trafiłaś na taką grupę społeczną, bo pewnie tiktokerka ma już tam określony swój fanbase o podobnych poglądach i Cię po prostu zjedli. Nic nowego
  • Odpowiedz
@mirek63479: Szczerze nie wiem co jest złego w informowaniu ludzi w tym, jak działa proces w jakim biorą udział. Teraźniejsi rodzice nastolatek mają po 40 lat i wielu z nich posiada IKP, więc osobiście - mając znowu naście lat - wolałabym świadomie podjąć decyzję czy mój ojciec może posiadać IKP (i wtedy wymyślić inną metodę), czy nie i jestem w miarę kryta przez system.
  • Odpowiedz
@mirek63479: Równie dobrze mogłabym powiedzieć, że osoby nie informujące o fakcie działania IKP byłyby winne czyjejś ciąży, bo rodzic by dostał powiadomienie IKP natychmiast po wydaniu recepty, zakazałby brać leku i kazał rodzić. Bywają tacy rodzice.
  • Odpowiedz
@ed210: tak nie napiszę, akurat zarabiam lepiej od chłopa, więc u nas to ja bym gorzej wyszła na ewentualnym rozwodzie bez intercyzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja naprawdę nigdy nie stawiam się bez wyraźnego powodu przeciwko własnej płci, ale są chwile w #logikarozowychpaskow gdzie mózg zaczyna mi parować.

@caslin: a przeciwko przeciwnej płci stawiasz się z byle powodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) co to za plemienne myślenie; albo krytykujesz człowieka za jego głupie zachowanie, albo nie, i jego płeć nie powinna mieć żadnego wpływu na twoją ocenę
  • Odpowiedz
@SpoconaPacha: dokładnie tak zazwyczaj robię - staram się unikać generalizacji i ogólnie tego tagu, ale tutaj pojawiła się bardzo duża grupa osób o określonej płci, więc ciężko mi było tego ze sobą nie powiązać.
  • Odpowiedz