d.....s
d.....s
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
332
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
d.....s
d.....s
@devones: nie no to jakiś nowy, fajny model wojny w ramach którego ludność cywilna nie bierze udziału xD

@eltanol3000: On miał modele w których mówił że Ukraina po przegranej z rosją będzie atakowała Polskę. Januszka modele to szachy 8D.
143
ppiasq
@devones: Olaboga, biedną Rosiję i JE Włodzimierza Putina obrażają, no jak tak można.
135
eltanol3000
@devones: nie no to jakiś nowy, fajny model wojny w ramach którego ludność cywilna nie bierze udziału xD
47
Gamtaro2
Gamtaro2
@devones: ty nic nie rozumiesz. Zaraz ci Sorek wyjaśni, że to geniusz, ale to zrozumiesz dopiero jak założysz własny biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
24
slapdash
@ppiasq: Jego Ekscelencji na pewno byłoby przykro i co wtedy?
13
lukas850430
lukas850430
Mam już 38 lat i nigdy nie popierałem Korwina. Najmądrzejsza decyzja w moim życiu
6
Walenciakowa
zrozumiesz dopiero jak założysz własny biznes

@Gamtaro2: abo gdy januszu się oczy zamkno, to nam otworzo.
2
Amazonczyk
@devones: a ta Czechosłowacja z dołu mapy to będzie stać i się patrzeć?
2
L.....i
@devones: niech te Polskę wschodnią sobie za darmo nawet wezmą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
B.....n
B.....n
@devones: A wiec to prawda, ze skarcili jednego czlonka konfy za nazywanie putina zbrodniarzem.
0
M_xxx
M_xxx
@devones: Janusz Pierwszy Prawdomówny.
0
Gamtaro2
Gamtaro2
@LubieSmazoneKurczaki: ale dopiero jak konfederacja będzie tam przebywała podczas organizacji prawyborow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
KotBojowy
@sorek jak tam?
0
a.....s
@devones: To się już nie łapie?

Art. 117. [Wojna napastnicza]

§ 3.

Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
0
xkajteqx
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Jarasznikos
@devones: Do teraz mi wstyd że 14 lat temu na niego zagłosowalem... Na swoją obronę mam tylko to, że wtedy mniej p-------ł, a ja byłem młody i naiwny.
0