AnonimoweMirkoWyznania
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
16
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
FocentDiutt
@AnonimoweMirkoWyznania: musisz inne spróbować bo różne są
7
Polnischefuhrer
@AnonimoweMirkoWyznania: w sumie nie kumam tej patoli związanej z brakiem rotacji w parach. To tylko taniec, nie byłbym nigdy zazdrosny, że partnerka z kimś innym tańczy i tak samo nie wyobrażam sobie by partnerka miała mieć do mnie pretensje o to.
5
DrakkainenV
@AnonimoweMirkoWyznania: ja to bym w chuuu poszedł na kurs tańca bo się ruszam jak żelbet i wstyd mi po weselach ( ͡° ʖ̯ ͡°) no ale się wstydzę.
4
bihu
@bin-bash: pewnie zależy jak się trafi
2
DanielVideo
@AnonimoweMirkoWyznania: Obstawiam jakieś mniejsze miasto. W większych miastach nie ma takich problemów.
1
Polnischefuhrer
@AnonimoweMirkoWyznania: te szkoły tańca gdyby były choć trochę przyzwoite to powiedziałbyb"sorry chłopaki, ale nie ma dla was par"
1
acetone
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem w której szkole byłeś, ale z moich lat doświadczeń w Krakowie, nawet na bachacie pary które się nie torowały stanowiły wyjątek a nie regułę. Także musisz inne spróbować, rużne som ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
bin-bash
bin-bash
@AnonimoweMirkoWyznania: op klamie, polecam kusy tanca
0
AnonimoweMirkoWyznania
OP: @DanielVideo: Tu OP, zapomniałem kody do weryfikacji. To są moje doświadczenia z Krakowa, w miastach powiatowych może być jeszcze gorzej.
---

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
0
sberatel
@AnonimoweMirkoWyznania ale po takim kursie będzie mógł napisać, że trzymał kobietę za rękę. Jakiś pozytyw jest. Na jest szansa, że dotknie jej ciała.
0
DanielVideo
@AnonimoweMirkoWyznania: Fakt że nie byłem tam na zajęciach ale na Bachata Connection, ale nie wydaje mi się żeby tak zajęcia wyglądały jakoś inaczej. Przejdz się do https://loftodance.pl/ moim zdaniem mają najlepsze podejście do Bachaty w całej Polsce :)
0
karokrakow
karokrakow
@AnonimoweMirkoWyznania: w jakiej szkole tańca cię to spotkało?
0
elena-mary
@AnonimoweMirkoWyznania: to dziwna szkoła. Ja kiedyś jak chodziłam na takie zajęcia to szkoła dbała by zapisanych było tyle samo uczestnikow z każdej płci i jedynie jak ktoś akurat nie przyszedł na zajęcia to była dysproporcja i najczęściej wtedy instruktor zastępował ją aby nikt nie musiał stać lub,tańczyć z powietrzem.
0