@valvata: no właśnie, że nie bo jak chłop powie że jest w związku to babie o--------a i szuka z nim kontaktu, a jak baba powie, że zajęta to chłop często zrozumie i da spokój.
@Polnischefuhrer idąc tą drogą: na uj mi chłop, który dla mnie zostawi inną kobietę skoro mogę być prawie na 100% pewna, że mnie potraktuje tak samo przy pierwszej możliwej okazji? (: Pod tym względem tak - sprawdzony by był.
@valvata: skoro w związku to chyba sprawdzony czy coś (ʘ‿ʘ) kobiety zawsze muszą mieć coś co mają inne kobiety
@Polnischefuhrer yłł nie wiem jestem kobietą, ale trochę nie rozumiem o czym mówisz. Mieć coś podobnego do tego, co ktoś ma, a chcieć mu to zabrać - to są różne rzeczy i to drugie jest bardzo nie zdrowe.
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
Pod tym względem tak - sprawdzony by był.
Komentarz usunięty przez autora
@Polnischefuhrer yłł nie wiem jestem kobietą, ale trochę nie rozumiem o czym mówisz. Mieć coś podobnego do tego, co ktoś ma, a chcieć mu to zabrać - to są różne rzeczy i to drugie jest bardzo nie zdrowe.