Aktywne Wpisy

lubie-sernik +60
Dobra nikt mi nie doradził jak odzyskać fotki skasowane z androida. Z kosza tez mi skasowały.
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
źródło: 1000058251
Pobierz
Lolenson1888 +2

Wspaniali lekarze, wyjątkowa wiedza i troska o pacjentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#takaprawda #nauka #heheszki #humorobrazkowy #koronawirus
źródło: comment_1673265018ntqoGO1YXXjTjcHwK2u5co.jpg
Pobierzw 2020 nie było grypy
w 2021 nie było grypy
przyjeżdża nagle kilka milionów
niezaszczepieni na GRYPĘ mogą wszystko, dlaczego rząd na to pozwala? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1673266967sXy8NBG97qgy0blkPPvRB4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Btw zdajesz sobie sprawę, że te powikłania są również u osób, które się nie szczepiły? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tego już chyba nie ogarnąłeś
@qwe_:
daj zestawienie "powikłań po grypie" szczepiony na covida vs nie szczepiony
jak nie masz takich danych to dopuszczasz się konfabulacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qwe_: Mordo, ale wiesz, że 2 lata nie było grypy :D To te powikłania są z 2020? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No kurdę jak można nie skojarzyć tych faktów. Powikłania to mogą Ci się bardzo szybko pojawić, gdybyś choć połowę czasu poświęcił na czytanie o chorobach i medycynie zamiast pisać swoje posty na wykopie to byś to wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://naukawpolsce.pl/aktualnosci/news%2C32667%2Cgrypa-i-infekcje-grypopodobne-zwiekszaja-ryzyko-udaru-mozgu.html
Sytuacja z grypą byłaby lepsza gdyby jej ludzie nie lekceważyli. To nie jest byle przeziębienie na które wystarczy wziąć gripex i normalnie chodzić do pracy. To dość poważna choroba, którą trzeba dobrze wyleczyć, bo inaczej daje
Już serio byś to przemilczał a Ty dalej w to brniesz i grzęźniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.mp.pl/neurologia/aktualnosci/203163,grypa-i-infekcje-grypopodobne-zwiekszaja-ryzyko-udaru-mozgu
Chyba wiem skąd te udary, w wyborczej też to wiedzą
Był szczepiony na covid? Ile dawek?