Aktywne Wpisy

I cyk 250 mil zrobione (。◕‿‿◕。)
Jak ocenianie moje szanse na przejście całego #pct aka #pacificcresttrail ?
#zlomkiemprzezswiat
Jak ocenianie moje szanse na przejście całego #pct aka #pacificcresttrail ?
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_C1E5488A-1E2D-48E2-A0A2-A6C8A9063D2B-10251-0000014449F68B70
Pobierzjak oceniasz szanse Chłoporobotnik2137 na dokończenie całego szlaku pct?
- To wieprzek, dojdzie na 100% 46.8% (102)
- fizycznie da radę , ale kasa skończy się pierwsza 8.3% (18)
- . Na razie kozaczy. Sierra go przeczołga 7.8% (17)
- jeszcze 61 dni,panowie z ICE będą na niego czekać 12.8% (28)
- jakie Pct? chłop w Choroszczy siedzi i wysyła foty 22.9% (50)
- inna opcja - komentarz 1.4% (3)

lubie-sernik +15
Zaczyna do mnie docierać co ja odwalam. Za tydzień będę na drugim końcu świata bez biletu powrotnego.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.

No tak, WYKONCZMY UKRAINE NASZYMI NAJLEPSZYMI JEDNOSTKAMI, superplan xd
A Rosjanie zaatakowali większymi siłami i nie przerwali obrony, nie dotarli do punktów które wyznaczyli, nie otoczyli miasta. Element zaskoczenia upadł, Ukraińcy obronili się małą ilością wojska przeciwko wielokrotnie większej armii.
A teraz jak wskoczyły już obwody Ukrainy i posiłki zostały przerzucone, to jeśli nie dojdzie pomyłki to Ukraina powinna się obronić w tym
Siedzą tam od lipca, byłoby bardzo dziwne jakby nie byli przygotowani na ewentualna utratę tych pozycji. Obstawiałbym, że nie podejrzewalii że będą tam pół roku się trzymać.
Nie chcą oddać w wyniku ostatecznym. Nie mają większego problemu z taktycznym wycofywaniem się gdy sytuacja tego wymaga, tak jak zrobili to w Zołotem, Lisyczańsku czy Łymaniu i zrobiliby na pewno w Mariupolu jakby była droga ucieczki.
Poza tym nie chcieć to jedno, być przygotowanym na to, że stanie się coś czego nie chcą to drugie. To lekcja, której ruscy pod Charkowem nie odrobili.