@darkviolet: @kthxb @Zabojcza_Rozowa: : ja raz jak bylo mega gorąco to przez sen sciągnełem gacie i polazłem do pokoju gdzie był ojciec i mówiłem mu ze tak postoje bo tu chłodniej zeby chłodzić jaja po czym zawinełem sie i wróciłem do pokoju xD rano mieli ze mnie beke :(
@Zabojcza_Rozowa: Ja miałam krótki epizod z lunatykowaniem czy czymś podobnym, bo byłam do pewnego stopnia świadoma... Którejś nocy na przykład wstałam do toalety, ale zamiast drzwi od łazienki otworzyłam drzwi od mieszkania, stwierdziłam że "wczytał się" korytarz zamiast łazienki, więc zamknęłam je dokładnie na zamek, a za chwilę spróbowałam ponownie - znowu był za nimi korytarz, więc próbowałam jeszcze kilka razy, aż ktoś wstał i przyszedł sprawdzić co robię. Poza
@cyberchosnek: mi zazwyczaj mama pytała czy z kimś rozmawiałam przez telefon, bo chodziłam po domu i rozmawiałam do siebie. Raz w nocy przynioslam sobie 3 duże butelki wody. Musiałam po nie iść do spiżarki- do dziś nie wiem, czy byłam tam 3 razy, czy zabrałam się z trzema na raz xD napislam tez do kumpla SMS o teści: Człowiek-Masakra xD
@ChwilowaZielonka: Mi o--------a czasem w nocy. Z akcji, które pamiętam:
1. Obudziłem rodziców i zacząłem drzeć mordę, że mop się na nich przewróci, bo u------m sobie, że na środku pokoju stoi mop oparty czubkiem o żyrandol 2. S----------m z łóżka i zabrałem ze sobą psa, bo myślałem, że kabel od ładowarki to wąż 3. Przyśniło mi się, że do mojego pokoju sprzątaczka i kazała mi pościągać rzeczy z półek i
@ChwilowaZielonka: to babeczka która ma kanał na tiktoku celinaspookyboo i ma tam dużo takich filmików, a gościu z filmiku to jej mąż, ale z bratem też ma takie filmiki, @lubielizacosy: akurat na filmikach nie wydaje się żeby był przegrywem, raczej go to bawi
@Zabojcza_Rozowa: @Elmirka16: to aż tak hardkorowo jest, że się p--------a jak wystrzelony na dropsach po całej chacie? XD
Ja się spotkałem z sytuacją, że chłopaczek 11 lat wstał, poszedł do brata do pokoju, otworzył szufladę i nalał mu do środka, albo akcje z akademika o których słyszałem typu szczanie do lodówki przez sen, czy na buty kumpla z pokoju obok, ale to wszystko działo się po alko, albo
@NajlepszyStalkerWZonie: Kurcze, tak patrze przez lata, to rozowe maja tego wiecej, ciekawe skad to sie bierze, musi byc jakis czynnik, ktory to uaktywnia. Z ciekawosci poszukam jakis badan na ten temat.
1. Obudziłem rodziców i zacząłem drzeć mordę, że mop się na nich przewróci, bo u------m sobie, że na środku pokoju stoi mop oparty czubkiem o żyrandol
2. S----------m z łóżka i zabrałem ze sobą psa, bo myślałem, że kabel od ładowarki to wąż
3. Przyśniło mi się, że do mojego pokoju sprzątaczka i kazała mi pościągać rzeczy z półek i
Już wiem gdzie słyszałem sound effect z 0:44 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się spotkałem z sytuacją, że chłopaczek 11 lat wstał, poszedł do brata do pokoju, otworzył szufladę i nalał mu do środka, albo akcje z akademika o których słyszałem typu szczanie do lodówki przez sen, czy na buty kumpla z pokoju obok, ale to wszystko działo się po alko, albo