@Sowiet_Kusy: Ruskie mnie zaskoczyli tym i dalej zaskakują w swojej chu jowości. Parafrazując Lisa, rosja nie jest tak głupia jak wam się wydaję jest jeszcze głupsza.
Czaicie, że ruskie nie potrafią nawet zająć takiej miejscowości?
@Sowiet_Kusy: gwoli sprawiedliwości, to nie jest Bachmut, to nie jest Zgierz, to jest ogromna sieć fortyfikacji w ruinach dawnego Bachmutu. Nie wiem jak w Ukrainie, ale widziałem filmik z Aleppo czy wschodniej Ghoutty, tam pod zgliszczami istniały normalnie tunele gdzie samochodami jeździli.
@Sowiet_Kusy: jaja nie ? Dziwie sie ze ua jeszcze nie weszło do orków w celu wyzwolenie mniejszości ukraińskiej, orkowa armia nie istnieje zostala zmieniona z powierzchni ziemii. Sadze ze ua oferuje nawet obywatelom rosji lepszy styl życia niz kreml.
@Sowiet_Kusy: Pamiętam taką grę jak Sudden Strike, była to gra wojenna w której miałeś misje polegające na wykonaniu np. konkretnego ataku mając do dyspozycji określony sprzęt, wsparcie lotnictwa itd. Jak byłem bąblem z ok. 5 IQ (teraz mam 6,5!) to też tak robiłem jak Rosja. RUSH THEM ALL. Też nie rozumiałem do końca, dlaczego to nie działa i wszyscy giną w męczarniach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
@Sowiet_Kusy: gwoli sprawiedliwości, to nie jest Bachmut, to nie jest Zgierz, to jest ogromna sieć fortyfikacji w ruinach dawnego Bachmutu. Nie wiem jak w Ukrainie, ale widziałem filmik z Aleppo czy wschodniej Ghoutty, tam pod zgliszczami istniały normalnie tunele gdzie samochodami jeździli.
@Titsuman: to był klasyczny Walaszek"Jeśli wydaje wam się że jestem tak głupi na jakiego wyglądam - mylicie się - Jestem ciut głupszy"
@Titsuman: jest też inne powiedzenie: Rosja nigdy nie jest ani tak silna, ani tak słaba, jak się [obserwatorom] wydaje...
No w sumie, to zajęli dużo większe ( ͡° ͜ʖ ͡°)