@AnonimoweMirkoWyznania: kolejny myślący że stworzyłby stabilny związek na swoich mięśniach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak się będziesz porównywać, w końcu dostaniesz depresji. Zacznij od tindera, chodź na luźne kawy, ćwicz smalltalk, przestań porównywać innych do swojej masy, miej wyebane a będzie Ci dane ¯\_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: Widać odredpillowe zapalenie mózgu. Obczaj sobie tiktoka i instagrama i zadaj sobie pytanie do kogo pajacują młode kobiety. Do typów co postarzyli się siłownią i brodą czy jak ty ich nazywasz wymoczków? Do tego te chude szczury mają dobrą mordę, której ty najwidoczniej nie masz. Zastanów się czy chcesz się podobać kobietom czy mężczyznom.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem, czy bait, czy nie, ale masz tag #s----------e. Na świntym tagu sekta już ustaliła, że przegrywem jest się do 179 cm i mordy 1/10.
@RyouNarushima: pewnie do fryzjera chodzi co 2 tygodnie a to trzeba co tydzień. Albo nosi ciuchy z haijema zamiast szyte na miarę koszule z prady ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tymczasem oskarek w 3 rozmiary za dużej bluzie z kapturem posuwa małolatki że aż piszczy. Życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania bawi mnie to sformułowanie "ponad 184". Rozumiem "ponad 180", bo to oznacza zaokrąglenie i pewien przedział, powiedzmy 181-187. Ale "ponad 184" czyli że co... Że 184 i pół? I mógłbym się założyć, że ćwiczysz w luźnym tanktopie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: masz 24 lata i nosisz brode xD chinlet detected. Już nie mówiąc jak to śmiesznie wygląda gdzie czasem 20 letnie typki sami sobie dodają 10 lat
@AnonimoweMirkoWyznania: Redpiller uwierzył w mem o brodzie i siłce, ale zwieracze mu puściły jak zobaczył julki z oskimi prettyboyami. A może tylko za słabo trzymałeś ramę?
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
Jak się będziesz porównywać, w końcu dostaniesz depresji.
Zacznij od tindera, chodź na luźne kawy, ćwicz smalltalk, przestań porównywać innych do swojej masy, miej wyebane a będzie Ci dane ¯\_(ツ)_/¯
sylwetka jest ważna, ale psychika jest ważniejsza.
NATURA
XDDD
---
Zaakceptował: karmelkowa
Nie bez powodu wymogiem modeli z wybiegu jest te 10% bf