Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +68
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

W zyciu nie chciałbym mieć okresu co 30 dni, w dodatku w Polsce masa kobiet ma r-------y układ hormonalny przez problemy z tarczyca
chad > kobieta* > normik > przegryw
* nie ma rozróżnienia na ładne i brzydkie bo i tak każda ma lepiej od normika.
@miodozaur:
@larine:
Bo nie dopisał Urodzenie się ładną kobietą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to jest smutne.
Brzydki mężczyzna ma powodzenie zerowe i kobiety się nim brzydzą, publicznie mówią, że się zrzygają na jego widok itd.
Jak niby brzydki mężczyzna ma lepiej?
@lexico: Nie znasz się, nie ma racji.
@tylkoponsfw:
Ma rację.
Mam brzydkie znajome po 40-tce. Przez ostatnie 10 lat żaden facet się nie zainteresował, a wcześniej też szału nie było.
Koleżaneczki z pracy już nawet nie dogryzają. Wsparcia w rodzinie nie mają.
Gdyby straciły pracę, to kto zatrudni kobietę 40+, jak może zatrudnić fajną studentkę za mniejszą kasę?
źródło: comment_1673476158GqLAXXAAZ56B4ci0BjuZIf.jpg
Pobierz