Aktywne Wpisy

Szymif +3
Czy może ktoś mi opisać podać przykłady jak wyglądają naprawdę zaawansowane zadania z jakimi musieliście/muszą sobie radzić seniorzy?
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania

debenek +27
źródło: 20170305_125341
Pobierz

źródło: comment_1673525467CEnCQzVNoj0JHjnSbIwbfz.jpg
PobierzTesty powinny być automatycznie robione zawsze przy okazji narodzin, a zadeklarowany "ojciec" powinien być informowany tylko wtedy, kiedy okaże się, że to nie jego dziecko, powinno to być prawo jak każde inne.
Wtedy nikt by dramy nie robił, że ktoś komuś nie ufa, bo to by była standardowa procedura, a i uniknęłoby się takich smaczków, gdzie dziecko nagle dowiaduje się, że to nie jego ojciec lub odwrotnie.
Facet rzuca kobietę bo ta śmiała się zestarzeć, a wy takiemu gratulujecie że dobrze zrobił bo tylko młode laski są wartościowe, więc jak on ma 40 lat a ona 35 to i tak jest dla dziada za stara i się taki dziad ugania za nastolatkami.
Więc to niebiescy są toksyczni
Tylko że jak kobieta nie zdradza a facet i tak jej nie ufa to jest to ujowe uczucie i nie powinien taki facet mieć do niej pretensji jeśli ta chce sprawdzić czy on też jest jej wierny, a nie że on może jej nie ufać "bo się takie przypadki zdarzają" ale ona mu nie ufać nie może bo się księciunio obrazi.
wiesz co OPko
To powinna być wewnątrzna sprawa w związku, skoro różowa zgodzi się na takie coś to czemu ci to akurat przeszkadza?
To że takie przypadki się zdarzają nie znaczy że trzeba demonizować własną partnerkę i nie nie ufać
Jeśli facet swojej babie nie ufa to po co wchodził z nią w
Sami sobie zaprzeczacie, wynika z tego że