plemienne_tzytze_i_salami_suty
także ten, jak masz mniej niż 180cm to jesteś traktowany przez julki jako niepełnosprawny xDDD
Preludium: spotkałem się z #tinder julką na spacerek, po 15 minutach mówiła, że musi już nagle iść. Reszta na screenach.

#logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
1720
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Uli_Kunkel
36
krakofski
krakofski
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: no niestety ziom, sam mam 175 i ciagle musze sie tego wstydzic i tlumaczyc tym za.j-----m tinderówom, ze to że jestem 20 cm od niej wyzszy powinno wystarczcyc. Z doswiadczenia, kiedy kobieta ma powyzej 170 to nie zwraca na to uwagi, tylko te niskie gnomy maja problem z tym, ze facet zaczyna sie od 180
28
Kismeth
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
16
somskia
@Steven_Hyde: Może chcieć 2m, ale w pewnym momencie w życiu zaczynasz rozumieć, ze te dodatkowe 10 cm nie wynagrodzi ci czyjegoś charakteru i tego jakim jest człowiekiem. Ja bym nie chciała mieć dużo niższego faceta, bo przyznaje, zle bym się czuła, ale jakieś 3 cm, to miałabym w dupie. Mam 175 cm, a mój chłop 178 cm gdzieś i gdybym kierowała się tylko wzrostem i tym, ze muszem ubrać szpilki,
15
O.....2
@lukaszy: mi ciężko uwierzyć, że tyle osób łyka tego oczywistego bajta. FAKE AND GAY
12
Klepajro
@anonimek123456 to jest to słynne lewicowe wsparcie czy jak? Tfu ci na mrode xD
7
girlsjustwannahavefun
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: ciesz się, ze się w niej nie zakochałeś bo to jakaś karyna XD masakra te baby
6
KEjAf
@anonimek123456: masz rację, wprawdzie z konwersacji wynika że ona o to nie pytała, a on ma wzrost prawie równy krajowej średniej, niewiele powyżej, ale uczciwy mężczyzna powinien z góry i bez pytania poinformować i przeprosić jeśli pod jakimś względem nie jest wybitny a tylko lekko ponadprzeciętny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
kwaz1
Z doswiadczenia, kiedy kobieta ma powyzej 170 to nie zwraca na to uwagi

@krakofski: mi przy moim 176 kobieta 179 powiedziała, że ona nie chce mieć niższego, żebym s--------ł, właśnie 36 latka. Wiek też no 2 lata to już przepaść kulturowa najwyraźniej wychowaliśmy się w innych epokach czy też dekadach, oglądaliśmy inne kreskówki znamy inne memy, reklamy z dzieciństwa, czy wiele wiele innych pierdół o których i tak nie będziemy rozmawiać.
6
P.....c
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
Einusologus
Kurde...myślałem, że z moimi 178 cm to jakieś minimum średniej wyrabiam:/. Lepiej nie mówię żonie, że jestem taki poniżej średniej bo po 18 latach razem może to w końcu zauważyć;p.
5
klocus
@kwaz1: Jprdl... O facetach można tworzyć takie artykuły, ale gdyby Onet napisał artykuł z tytułem "Dlaczego kobieta musi mieć mniej niż XY kg?" to byłaby draka. ヽ( ͠°෴ °)ノ
5
arcxa
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: tez bym sie poczul oszukany
4
AnonimoweLwiatko
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: Powiedz, że trollujesz. Prosze.
4
ZielonyRozpustnik
@plemienne_tzytze_i_salami_suty: Jezu jak ja sie ciesze ze rozowa mimo ze przez badoo to jednak poznalem zanim nastaly te p------e czasy xD
4
gdyzgasnieswiatlo
@plemienne_tzytze_i_salami_suty nie no 178cm to już taki pół-krasnolud. Chyba już dawno nie widziałem tak małej istoty płci męskiej, chociaż i tu też można dywagować co do prawdziwej płci i samego człowieczeństwa.
4