januszdoe
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1036
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
januszdoe
@Skey2142: proszę, poprawiłem specjalnie dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
178
WiesniakzPowolania
105
Skey2142
@januszdoe: Tylko ja uważam, że ten mem jest - z gruntu - błędny, bo jak już, to ludzik ukraiński powinien wypowiadać słowa polskiego? Kto ma teraz większy interes, aby polepszać sobie relacje z drugim. xD
18
g.....o
g.....o
@Skey2142: powiedział prawda, czyli się zgadza, czyli jakby powiedział to samo, czyli nic nie trzeba zmieniać, xD
Mamy w tym wspólny interes.
9
njay
@januszdoe: Ten mem jest błędny, bo Ukraińcy nie mówią w tym przypadku "pravda", nie przyznają racji. Polacy by chcieli, żeby tak było, ale tak nie jest. To, że kapacy grzeją temat to inna para kaloszy.
9
g.....o
g.....o
@Skey2142: będą przepraszać to będzie zaraz eeee lizusy, chcą się przypodobać, mydła oczy. To by się nigdy nie skończyło
6
cyberchosnek
@Bluszcz102: nieźle cię poniosło. Swojo homofantazje zachowaj dla siebie :)

Zresztą ruskie gloryfikują Stalina, o czym tu mowa.
6
printf
@januszdoe: Fakty sa takie ze UPA to tacy sami zbrodniarze i mordercy jak ci raszysci z Iripienia czy Buczy i to sa FAKTY. Ukraincy noszą na sztandarach morderców i to też jest FAKT. Wspieranie ukrainy w tym momecie jest nam na reke i powinniśmy to robić i to też jest FAKT. Nie powinniśmy sie jednak godzić na to by ukraińskie trole wmawiały nam ze wołyn to zbrodnia bez znaczenia. To
5
Dymass
3
patykiem_pisane
najlepsze jest to ze Ruscy przeprosili za Katyń a Ukry nawet nie przyznają się do rakiet co ostatnio Polaków zabiły xD takie to rozpracowanie historii będzie z tym bandyckim narodem xD

@KochanekAdmina: Zajęło ruskim to zaledwie pięćdziesiąt lat¯\_(ツ)_/¯
3
ibilon
ibilon
Zajęło ruskim to zaledwie pięćdziesiąt lat¯_(ツ)_/¯

@patykiem_pisane: A Ukraińcom ile zajęło przyznanie się do mordu na Wołyniu?
3
Skey2142
@gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: Chodzi o inicjatywę. Która ze stron, pierwsza zaczyna ten temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
windows95
@KochanekAdmina: a potem ruscy się z tego wycofali i teraz znowu zwalają katyń na Niemców xD ha tfu na ruskie sabaki. Sława Ukrainie
1
kwaz1
@januszdoe: niech mi ktoś wytłumacz z tych debli co to plusują w jaki sposób wołyń pomoże wygrać wojne rosji bo chyba wam o to chodzi ?
1