@smdbabe: nieno xo Ty gadasz, op dobrze ogarnal: poszedl do baby, ktora za kase p------i takim ludziom takie pierdoły i poprosil ja o k-------e sie, no kurde swietny pomysl - widac jak na dlonie elite programistow 15k :D; jak to sie nie udalo to ja juz nie wiem
brew pozorom, dobra kasa to bardzo duży afrodyzjak dla wielu kobiet
@smdbabe: a potem otwierają ryj i cały czar pryska. Op jest ewidetnie zjeby psychicznie i nawet najwieksza masochistka nie wytrzyma psychicznie z kimś kto non stop traktuje ją jak śmiecia.
OP to typ któremu faktycznie przydałoby się wojsko a nie psycholog. Killka lep na karczycho i kocowanie co noc wyleczyłby go szybko bezmyślnego mielenia jęzorem i wiecznego przekonania o
@AnonimoweMirkoWyznania: po prostu trafiles na jakas nieduouczoną niewrażliwą larwę, jeżeli zapłaciłes za wizytę to powinna ci chociaż zwalić koniura dla ulgi
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16735906483q5k9OPq7js7mUdHB8QMdn.jpg
Pobierz@smdbabe: no i przy pierwszym spotkaniu cały czar pryśnie jak wyjdzie na jaw całe spektrum s----------a xD
@smdbabe: ale on powiedział, że zarabia 15k ¯\_(ツ)_/¯
@smdbabe: a potem otwierają ryj i cały czar pryska. Op jest ewidetnie zjeby psychicznie i nawet najwieksza masochistka nie wytrzyma psychicznie z kimś kto non stop traktuje ją jak śmiecia.
OP to typ któremu faktycznie przydałoby się wojsko a nie psycholog. Killka lep na karczycho i kocowanie co noc wyleczyłby go szybko bezmyślnego mielenia jęzorem i wiecznego przekonania o