Tylko, że większość prawaków popiera Ukrainę. Może zamiast uczyć innych rozumienia abstrakcyjnych pojęć, zaczął byś od siebie i oduczył się myślenia schematami, które ci ktoś wmówił ¯_(ツ)/¯
@kulass: W sondażu z końca grudnia widać jednak wyraźnie, że wyborcy jednej z partii odstają od wyborców pozostałych ugrupowań ¯\(ツ)_/¯
Jako ze prawacy/onuce/foliarze mysla obrazkami i nie rozumieja abstrakcyjnych pojec,
@BayzedMan: Tylko, że większość prawaków popiera Ukrainę. Może zamiast uczyć innych rozumienia abstrakcyjnych pojęć, zaczął byś od siebie i oduczył się myślenia schematami, które ci ktoś wmówił ¯\_(ツ)_/¯
W sondażu z końca grudnia widać jednak wyraźnie, że wyborcy jednej z partii odstają od wyborców pozostałych ugrupowań ¯_(ツ)/¯
@vulfpeck: W polsce poglądy prawicowe deklaruje ponad 30% społeczeństwa. Konfederacja ma jakieś 5% poparcia, do tego mniej niż połowa ludzi z tych 5% chcę porozumienia z rosją ¯\(ツ)_/¯
@kulass: @vulfpeck: Trudno powiedzieć jakie Polacy mają poglądy, bo w Polsce głosuje się przeciw, a nie za.
Rzadko który Polak w ogóle interesuje się polityką. Dyskusje polityczne najczęściej sprowadzają się do "Tusk/Kaczyński to złodzij". Do prostackich obelg.
A "wspieranie Rosji" jest nową obelgą, więc na dobrą sprawę teraz to każdy wspiera Rosję, od Kaczyńskiego do Korwina.
to nie KO czy Lewica wpuściła do sejmu ludzi, którzy gadają jaka Rosja jest cudowna, a Ukrainie nie powinno się pomagać, ale prawactwo. I coś mi się wydaje, że koledzy z tagu #konfederacja, największego prawicowego tagu na wykopie, chyba w sporej cześci piszą antyukraińskie kocopoły, nie to co #neuropa
@Jakovv: i gardzę wszystkim, którzy tworzą antyukrainskie kocopokły, ale jestem też prawakim i wkurza mnie wrzucanie
@wojtas_mks: w interesie Polski jest silna Ukraina, bo tylko taka odgoni i odstraszy ruska dzicz. Nie wspominajac o tym, ze potrzebujemy silnych, bliskich sojusznikow - zwlaszcza, ze ci tuz zza odry i z poludnia pokazali swe prawdziwe twarze.
@BayzedMan: no spoko ale przeciez ci ludzie chca zeby Rosja podbila Ukrainę a potem napadła na Polskę. Po pierwsze dlatego, że nienawidza Zachodu i III RP (ktora okreslaja jako „Polin”) a po drugie licza ze dostana stanowiska w kolaboranckich władzach.
@kulass: przypominam że jedyna prawdziwa prawica czyli konfa jest jawnie prorosyjska i anty ukraińska. Więc jeśli wspierasz Ukrainę prawdziwym prawakiem nie jesteś ;)
Tylko, że większość prawaków popiera Ukrainę. Może zamiast uczyć innych rozumienia abstrakcyjnych pojęć, zaczął byś od siebie i oduczył się myślenia schematami, które ci ktoś wmówił ¯_(ツ)_/¯
@kulass: dawaj te fikołki tłumaczące wypowiedzi konfederatów i co korwin miał na myśli :D
PiS czy Konfederacja. Bo że koledzy jak @L3stko zy @qluch zagłosują na partię w której będą na listach prorosyjskie lub antyukraińskie szemrane typy, to wiem.
@Jakovv: nieprawda, nie zamierzam głosować na Lewicę.
@kulass: W sondażu z końca grudnia widać jednak wyraźnie, że wyborcy jednej z partii odstają od wyborców pozostałych ugrupowań ¯\(ツ)_/¯
https://oko.press/wspierac-ukraine-przez-lata-czy-szukac-sposobu-na-uklad-z-rosja-sondaz-w-polsce-i-w-niemczech
@BayzedMan: Tylko, że większość prawaków popiera Ukrainę. Może zamiast uczyć innych rozumienia abstrakcyjnych pojęć, zaczął byś od siebie i oduczył się myślenia schematami, które ci ktoś wmówił ¯\_(ツ)_/¯
@vulfpeck: W polsce poglądy prawicowe deklaruje ponad 30% społeczeństwa. Konfederacja ma jakieś 5% poparcia, do tego mniej niż połowa ludzi z tych 5% chcę porozumienia z rosją ¯\(ツ)_/¯
Rzadko który Polak w ogóle interesuje się polityką. Dyskusje polityczne najczęściej sprowadzają się do "Tusk/Kaczyński to złodzij". Do prostackich obelg.
A "wspieranie Rosji" jest nową obelgą, więc na dobrą sprawę teraz to każdy wspiera Rosję, od Kaczyńskiego do Korwina.
Czy wśrod tych 30% są wyborcy PiSu i czy Ty, jako Ty, zaliczyłbyś ich do tej "prawicowej" części społeczeństwa?:)
@Jakovv: i gardzę wszystkim, którzy tworzą antyukrainskie kocopokły, ale jestem też prawakim i wkurza mnie wrzucanie
@kulass:
Nie no tyle to nie da rady xD. Duże masz wymagania. Ogromne.
@BayzedMan: za dużo tekstu. dodaj coś z mangi i pana janusza( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kulass: dawaj te fikołki tłumaczące wypowiedzi konfederatów i co korwin miał na myśli :D
@Jakovv: nieprawda, nie zamierzam głosować na Lewicę.