Aktywne Wpisy

Misticmac +75
#f1 mógłby ktoś w ścianę wjechać. Lance weź coś zrób

lord-nihilus +60
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

W ramach nostalgicznej retrospekcji wrzucam zdjęcia gwiazdy wieczoru w koszulce Nowa Huta (。◕‿‿◕。)
Fotki pochodzą z koncertu w Bydgoszczy w 2006 roku.
Link do wydarzenia na FB z dzisiejszym koncertem: https://facebook.com/events/s/kazik-krakow/1291359185038067/
#kazik #nowahuta #kult #krakow #koncert #muzyka
źródło: comment_1673604522fsTibusiIT9zrbr172WhJE.jpg
Pobierzźródło: comment_1673604418XK058oDocrx1hzjLQkZL1x.jpg
Pobierzźródło: comment_1673604428ohLBOiyfSKjjC61fUoLiJr.jpg
Pobierz@trollasek: Piękna sztuka to była. A "Prohibicją" kupili mnie już ostatecznie. Mam trochę nagranych, wrzucę jutro na YT i podlinkuję.
Dziękuję Wam za udział w młynie pod sceną pod patronatem Kazika – Mistrza Polski Wszechwag! Odwieczny Wam