pablo397
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
410
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
CheSlaw
CheSlaw
@pablo397: Ale dewotka z niej kiedyś będzie (chociaż w sumie to już chyba jest) - zakompleksiona i sfrustrowana, ale brnąca w zaparte i złośliwie próbująca przyczepić się do wszystkich i wszystkiego bo czemu ktoś ma się z czegoś cieszyć.
18
S-Type
@rezydenttomek Jak miałem naście lat i ktoś mieszał polski z angielskim, to był wyśmiewany i traktowany jak błazen, a w latach 90' znajomość angielskiego nie była taka oczywista. Teraz, kiedy nawet dzieci znają podstawy komunikacji w obcym języku, nastoletnie pajace robią mieszankę polsko-angielskoego bełkotu, żeby zaszpanować, że znają angielski? Serio? To chyba jakieś kompleksy, bo nic innego nie przychodzi mi na myśl...
14
spere
Uwierz mi - nie xD

Np. neuropki to w większości liberałowie gospodarczy, albo są gdzieś pośrodku - takich antykapitalistów tutaj jest serio mało.

@johny-kalesonny:
11
Niedowiarek
9
johny-kalesonny
Jeśli jakiś przejaw lewactwa cię irytuje to znaczy że nie jesteś lewakiem tylko wrednym prawakiem, pisowcem albo wręcz konfederatą

@sredni_szu: Uwierz mi - nie xD Lewactwo ma w sumie ten fajny plus, że nie jest kucowate, w sensie nie ma tego problemu, że wszystko "na lewo od Korwina to lewak". Np. neuropki to w większości liberałowie gospodarczy, albo są gdzieś pośrodku - takich antykapitalistów tutaj jest serio mało.
6
lublinmk
lublinmk
@pablo397: kiciputek by się zajęła rysowaniem kotków, przynajmniej tyle z niej pożytku było
5
yhbgrobdoivbvwamsv
yhbgrobdoivbvwamsv
4
antyanalogia
@pablo397: Warstwy ironii i pongliszu są tak grube, że podział odbiorców "to wyśmiewanie"/"to nie wyśmiewanie" jest mniej więcej połowiczny xD
Widziałem wcześniej tego tweeta i szczerze mówiąc nie przeszło mi nawet przez myśl, że można krytykować takie zachowania żołnierzy, więc uznałem to jako niesarkastyczny wpis.
4
KaiserBrotchen
@spere: to już było. Kiedyś Koroluk zrobił taki wpis, a masa innych ludzi zaczęła się do niego dołączać. Większości wyszło właśnie, że są bardzo blisko środka. Nawet udało mi się znaleźć ten wpis: link

@mwmichal: pozytywnie, ale nazywa ich "niewinnymi rzezimieszkami"? Pragnę przypomnieć co to słowo oznacza. Chociaż jest możliwość, że ona po prostu tego nie wie - osoby, które "always tak p------ą pół English, pół Polish", zazwyczaj
4
TurboDynamo
@pablo397: trzeba jej podziękować za womansplaining. Nie ma nic lepszego niż kobieta tłumacząca mi mężczyźnie czym jest męskość. Spróbuj to samo zrobić o kobiecości jako facet.
4
rezydenttomek
Najbardziej mnie przeraża, że pomimo znajomosci języka polskiego i angielskiego nie jestem w stanie zrozumieć o co jej chodzi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Możliwe, że specjalnie tak to napisała by mieć jakaś tarcze jakby ludzie się zesrali.
3
tentakijeden
tentakijeden
@rezydenttomek to język idiotów którzy chcą być modni
3
Flypho
3
CzopWsza
3
B.....n
B.....n
2
johny-kalesonny
@piternet: Jest to Kasia Babis, lewicowa influencerka, która została wyklęta przez własną społeczność za sprzedanie się Zalando, które wcześniej krytykowała za łamanie praw pracowniczych xD Nagrała sobie z nimi reklamę razem z mamą xD

Miała fajny cykl "Dziady polskiej fantastyki", ale poza tym jest bardzo irytująca nawet dla lewaków.
2
Hamalesn
@pablo397: poziom ignorancji max.
Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego dla ludzi będących w piekle wojny to posmak normalności. Nawet ludzie w niemieckich obozach zagłady tuż przed śmiercią zatowali - bo co im z życia pozostało
2
Monochrome_Man
@pablo397: Kasia Srabis machen fikołki again? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

2