@pablo397: Ale dewotka z niej kiedyś będzie (chociaż w sumie to już chyba jest) - zakompleksiona i sfrustrowana, ale brnąca w zaparte i złośliwie próbująca przyczepić się do wszystkich i wszystkiego bo czemu ktoś ma się z czegoś cieszyć.
@rezydenttomek Jak miałem naście lat i ktoś mieszał polski z angielskim, to był wyśmiewany i traktowany jak błazen, a w latach 90' znajomość angielskiego nie była taka oczywista. Teraz, kiedy nawet dzieci znają podstawy komunikacji w obcym języku, nastoletnie pajace robią mieszankę polsko-angielskoego bełkotu, żeby zaszpanować, że znają angielski? Serio? To chyba jakieś kompleksy, bo nic innego nie przychodzi mi na myśl...
Jeśli jakiś przejaw lewactwa cię irytuje to znaczy że nie jesteś lewakiem tylko wrednym prawakiem, pisowcem albo wręcz konfederatą
@sredni_szu: Uwierz mi - nie xD Lewactwo ma w sumie ten fajny plus, że nie jest kucowate, w sensie nie ma tego problemu, że wszystko "na lewo od Korwina to lewak". Np. neuropki to w większości liberałowie gospodarczy, albo są gdzieś pośrodku - takich antykapitalistów tutaj jest serio mało.
@pablo397: Warstwy ironii i pongliszu są tak grube, że podział odbiorców "to wyśmiewanie"/"to nie wyśmiewanie" jest mniej więcej połowiczny xD Widziałem wcześniej tego tweeta i szczerze mówiąc nie przeszło mi nawet przez myśl, że można krytykować takie zachowania żołnierzy, więc uznałem to jako niesarkastyczny wpis.
@spere: to już było. Kiedyś Koroluk zrobił taki wpis, a masa innych ludzi zaczęła się do niego dołączać. Większości wyszło właśnie, że są bardzo blisko środka. Nawet udało mi się znaleźć ten wpis: link
@mwmichal: pozytywnie, ale nazywa ich "niewinnymi rzezimieszkami"? Pragnę przypomnieć co to słowo oznacza. Chociaż jest możliwość, że ona po prostu tego nie wie - osoby, które "always tak p------ą pół English, pół Polish", zazwyczaj
@pablo397: trzeba jej podziękować za womansplaining. Nie ma nic lepszego niż kobieta tłumacząca mi mężczyźnie czym jest męskość. Spróbuj to samo zrobić o kobiecości jako facet.
Najbardziej mnie przeraża, że pomimo znajomosci języka polskiego i angielskiego nie jestem w stanie zrozumieć o co jej chodzi (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Możliwe, że specjalnie tak to napisała by mieć jakaś tarcze jakby ludzie się zesrali.
@piternet: Jest to Kasia Babis, lewicowa influencerka, która została wyklęta przez własną społeczność za sprzedanie się Zalando, które wcześniej krytykowała za łamanie praw pracowniczych xD Nagrała sobie z nimi reklamę razem z mamą xD
Miała fajny cykl "Dziady polskiej fantastyki", ale poza tym jest bardzo irytująca nawet dla lewaków.
@pablo397: poziom ignorancji max. Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego dla ludzi będących w piekle wojny to posmak normalności. Nawet ludzie w niemieckich obozach zagłady tuż przed śmiercią zatowali - bo co im z życia pozostało
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
@johny-kalesonny:
@sredni_szu: Uwierz mi - nie xD Lewactwo ma w sumie ten fajny plus, że nie jest kucowate, w sensie nie ma tego problemu, że wszystko "na lewo od Korwina to lewak". Np. neuropki to w większości liberałowie gospodarczy, albo są gdzieś pośrodku - takich antykapitalistów tutaj jest serio mało.
Widziałem wcześniej tego tweeta i szczerze mówiąc nie przeszło mi nawet przez myśl, że można krytykować takie zachowania żołnierzy, więc uznałem to jako niesarkastyczny wpis.
@mwmichal: pozytywnie, ale nazywa ich "niewinnymi rzezimieszkami"? Pragnę przypomnieć co to słowo oznacza. Chociaż jest możliwość, że ona po prostu tego nie wie - osoby, które "always tak p------ą pół English, pół Polish", zazwyczaj
Możliwe, że specjalnie tak to napisała by mieć jakaś tarcze jakby ludzie się zesrali.
Miała fajny cykl "Dziady polskiej fantastyki", ale poza tym jest bardzo irytująca nawet dla lewaków.
Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego dla ludzi będących w piekle wojny to posmak normalności. Nawet ludzie w niemieckich obozach zagłady tuż przed śmiercią zatowali - bo co im z życia pozostało
Komentarz usunięty przez moderatora