Riczard
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
195
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K.....3
K.....3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
30
Riczard
@Kryspin013: Wiesz, ja obejrzałem zanim sobie wyrobiłem opinie dwa odcinki i to jest tak groteskowe, ze się z tego naśmiewam. I proszę bez „Wy”, ja heheszkuje i prostuje tylko w swoim imieniu. ;)
11
ArpeggiaVibration
@Riczard: jeżeli to lewicowcy robili to nie będzie - chyba że w ostatnim momencie przed wizytą w klinice aborcyjnej ucieknie z brzucha.
3
K.....3
K.....3
I proszę bez „Wy”, ja heheszkuje i prostuje tylko w swoim imieniu. ;)

@Riczard: wy w kontekście wykopki. Jak obejrzałeś to propsy, bo zakładam, że większość nie włączyła nawe xD
3
Kismeth
@Riczard: ten moment uświadomienia sobie w jakich absurdalnych czasach żyjemy, że serio zastanawiam się czy to jest naprawdę w tym z------m serialu czy satyra...
2
Zeiss
@Riczard: to Scrappy xD
1
Riczard
@Zeiss: A może indentyfikuje się jako scooby Ty tranpsofobie?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Zeiss
@Riczard: osoba transpsowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Timer_555
@Riczard Scooby bedzie gej furrasem
yes will
1
Crisu
@Kismeth: mam dokładnie to samo. Ten serial jest tak mocno z-----y, że ten motyw mógłby być prawda. @Kryspin013: jakby to była zupełnie nowa bajka to miałbym to w dupie, pewnie nikt by tego nie oglądał. Ale tutaj zniszczyli coś na czym się wychowały tysiące dzieciaków .
1
milionerro
@Riczard: Zacofanie. To Shaggx powinx być w ciążx.
1
Kismeth
@Kryspin013: Ja bym nie ruszał, ale lubię universum Wiedźmina i LOTR. Nie moja wina,że zamiast wymyślić coś swojego wolą iść na łatwiznę i niszczyć istniejące marki. Nie obejrzałem do końca, bo się nie dało, po prostu szkoda co oni zrobili z tym.

@djtartini1: no spoko, ale te wysrywy netflixa sam Sapkowski przyklepał xD

@Kryspin013: no tak średnio bym powiedział, tak średnio...

https://cdaction.pl/newsy/wiedzmin-sapkowski-niezbyt-wylewnie-wyrazil-opinie-o-serialu-netfliksa
1
Kismeth
@Kryspin013: no nie krytykuje, bo ma podpisany tak kontrakt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
grubson234567
@Riczard: Śmiechem ;) Wkurza mnie przerabianie klasyków pod ideologie. Te filmy woke nie mogą dorobić się swoich nowych „kultowych” produkcji?
0
Ranger
@Riczard: to chyba Scrappy?
0
djtartini1
Ja np nie ruszałem kijem całego netflixowego wiedźmina czy tych pierścieni władzy xD

@Kryspin013: Ja bym nie ruszał, ale lubię universum Wiedźmina i LOTR. Nie moja wina,że zamiast wymyślić coś swojego wolą iść na łatwiznę i niszczyć istniejące marki. Nie obejrzałem do końca, bo się nie dało, po prostu szkoda co oni zrobili z tym.
0
K.....3
K.....3
@Kryspin013: jakby to była zupełnie nowa bajka to miałbym to w dupie, pewnie nikt by tego nie oglądał. Ale tutaj zniszczyli coś na czym się wychowały tysiące dzieciaków .

@Crisu: niby trochę masz rację ale ja już się nauczyłem, żeby aż tak się nie przywiązywać do marek odkąd bethesda zgwałciła mi fallouta.
0
K.....3
K.....3

@djtartini1: no spoko, ale te wysrywy netflixa sam Sapkowski przyklepał xD
0
djtartini1
@Kryspin013: Nie za darmo, za taką kasę sam bym powiedział, że spoko serial( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
K.....3
K.....3
@Kryspin013: Nie za darmo, za taką kasę sam bym powiedział, że spoko serial( ͡° ͜ʖ ͡°)

@djtartini1: No to winić możesz głównie twórcę marki xD

Sapko eorotoman nie raz mówił, że gry syf a serial super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0