ekjrwhrkjew
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
378
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Minieri
@ekjrwhrkjew: Daj mu spokój, ma swoje 5 minut, cała Polska o nim mówi, w końcu może poczuć się jak Zenek.
101
Lolenson1888
@ekjrwhrkjew: Kulesza pomylił wybór selekcjonera z wyborem zespołu disco polo na dożynki w Białymstoku
94
Harvey_Specter
6
k.....s
k.....s
@ekjrwhrkjew: czyli mówisz, że ogarnie w weekend przed obroną? xD
4
Zi3L0nk4
@ekjrwhrkjew: to tak jak ja, z nauką na zaliczenie semestralne z przedmiotu( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
InspektorDupa
InspektorDupa
@ekjrwhrkjew: jak chłop powiedział, że wybierze selekcjonera, to nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać!
3
ekjrwhrkjew
@krizis Znaczy ja finalnie nie napisałem pracy i olałem temat, bo już pracowałem i szkoda czasu mi było xD
2
ekjrwhrkjew
@MrBeast Który trener? Bo różni są
2
S.....9
S.....9
@ekjrwhrkjew: Ja myślę, że jednak masz jakąś podbudowę jak to napisać, a on totalnie nie wie, bo nigdy nie gadał z nikim co zagrał 3 spotkania w LM do tej pory, wyjątek Tomek Hajto, ale jego ogarnął i to serio na weselu Grosika po %, bo Jagę nie było stać na takich kopaczy czy trenerów, a teraz ,,zonk", bo Dudek ujawnił, że Steven dostał jakąś jedną wiadomość, co nie za
1
yourgrandma
@MrBeast:

Petkovic podpisał już umowę w czwartek. Myślałem ze w piątek go ogłoszą a tu cisza

Potwierdzam, jestem tą umową.
1
MrBeast
@ekjrwhrkjew: Trener jest podpisany od czwartku ale z ogłoszeniem się zabiera nie wiem po co tak długo
0
MrBeast
@ekjrwhrkjew: Petkovic podpisał już umowę w czwartek. Myślałem ze w piątek go ogłoszą a tu cisza
0
ekjrwhrkjew
@MrBeast Ok, zobaczymy
0
Dlugi_1111
@Minieri powoli przestaje się mówić bo ile można się p-------c w tańcu
0
MrBeast
@yourgrandma: no to zobaczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
yourgrandma
0
kreanz
@MrBeast: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
MrBeast
0