pablo397
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
371
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
tusk
Najlepsze to wyśmiane jak kacapek się spytał czy zna mongolski. Dlaczego niby miałby znać jakiś język trzeciego świata

@xxxmen: Proszę nie obrażać Mongolii
177
pomarancza3000
@pablo397:

Jeśli "rosyjska dusza" to napadanie, gwałcenie i mordowanie, to rozumiemy, tylko nie akceptujemy azjatyckiej dziczy.
157
pablo397
a co te ruskie śmiecie szukają w cywilizowanej europie.

@xxxmen: mają rodziców postawionych wysoko, więc im wolno wyjechać na narty do austrii. reszta obywateli zażywa ruskiego miru marznąć na syberii lub użyźniając pola na ukrainie.
154
xxxmen
xxxmen
@pablo397: dlatego śmieszy mnie jak bronią swoj śmierdzący wòda i żygami naròd, mòwiąc jacy to oni nie są. Jak wierzą w w swoje perdolenie to niech walczą o to na Ukrainie, a nie pokazuja sie w cywilizowanych krajach
59
hadrian3
@pablo397: a jak na początku napisałem że każdy rusek powinnien dostać kontrolnie w dziąsło za to co o--------a jego kraj to miałem morze minusów. Do tej pory widziałem jedną starą babkę w autobusie ogarniającą co się dzieje, i to dopiero jak zgarnęli w------l.
58
Mich9
@pablo397: Jazda z kacapem
38
wrzeczysamej
@pablo397: szacun dla rodaka xD Najlepsze to wyśmiane jak kacapek się spytał czy zna mongolski. Dlaczego niby miałby znać jakiś język trzeciego świata, oni są mają nasrane w tych łbach
24
pablo397
@Niski_Manlet: przynajmniej nie najeżdżają sąsiedniego kraju...
23
pamareum
@pablo397: @GhostTrick: ja też nie czaję jak jest sens p-----------ć się do jakiegoś randomowego ruska łamanym angielsko/polsko/ruskim.

Jak już to nauczycie się ładnie jednego zdania po rosyjsku np. "Jeśli będzie trzeba to 1612 rok powtórzymy" i koniec dyskusji. To bardziej go zaboli niż tlumaczenie mu, że Rosja to mongoły
20
polac
polac
@GhostTrick: Ma w Soczi kurort? To niech tam s-------a a nie w tej złej giejropie siedzi ludziom powietrze zatruwa.
15
KimUnYest
@pablo397 ( ͡º ͜ʖ͡º)
15
IIIlIII
@pablo397 Ten ruski to idealny przykład tego, co się naczytałem z ich strony od czasu wybuchu wojny. On jest zdziwiony, że ktoś będzie do niego negatywnie nastawiony, bo przecież nikomu krzywdy nie zrobił, on jest inny niż reszta i nie oceniaj go. Jak przegrywają to wojna Putina i polityków, a on ma to w dupie i proszę go nie mieszać. Ale w przypadku sukcesów to wielka duma narodowa, klękajcie przed imperium
13
Seishin
@pablo397: Zupełnie nie rozumiem takiej spontanicznej przyjebki do jakiegoś ruska. Jeździł sobie na nartach, a nie biegał z literką Z.

@GhostTrick:

No i właśnie o to chodzi, trzeba ich gnębić ile wlezie w każdym momencie, niech się czują źle z tym że się urodzili kacapami
10
W.....u
@pablo397: Proszę mi obrażać mongołów, pamiętajcie że ten kraj jest wyżej w democratic index niż Polska
10
G.....k
@pablo397: Zupełnie nie rozumiem takiej spontanicznej przyjebki do jakiegoś ruska. Jeździł sobie na nartach, a nie biegał z literką Z.
8
Langusta_Pospolita
@pablo397: Polacy za granicą powinni sobie zapisać w telefonie kilkanaście zdjęć martwych orków zmieszanych z błotem i jak tylko znajdą się obok takiego orka zacząć je ostentacyjnie oglądać śmiejąc się przy tym i pytając ‘mozhet eto tvoya sem'ya’ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
pablo397
@wrzeczysamej: bo jakby paljak znał rosyjski to by na pewno zrozumiał głębie rosyjskiej duszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
Disscord93
@pablo397: Niech się ciszy że w ryło nie wyłapał
6
G.....k
@polac: Typ se jeździ w Austrii, a nie w Zakopanym. Zarówno on, jak i ci Polacy są tam gośćmi, a nie gospodarzami.
5