a co te ruskie śmiecie szukają w cywilizowanej europie.
@xxxmen: mają rodziców postawionych wysoko, więc im wolno wyjechać na narty do austrii. reszta obywateli zażywa ruskiego miru marznąć na syberii lub użyźniając pola na ukrainie.
@pablo397: dlatego śmieszy mnie jak bronią swoj śmierdzący wòda i żygami naròd, mòwiąc jacy to oni nie są. Jak wierzą w w swoje perdolenie to niech walczą o to na Ukrainie, a nie pokazuja sie w cywilizowanych krajach
@pablo397: a jak na początku napisałem że każdy rusek powinnien dostać kontrolnie w dziąsło za to co o--------a jego kraj to miałem morze minusów. Do tej pory widziałem jedną starą babkę w autobusie ogarniającą co się dzieje, i to dopiero jak zgarnęli w------l.
@pablo397: szacun dla rodaka xD Najlepsze to wyśmiane jak kacapek się spytał czy zna mongolski. Dlaczego niby miałby znać jakiś język trzeciego świata, oni są mają nasrane w tych łbach
@pablo397: @GhostTrick: ja też nie czaję jak jest sens p-----------ć się do jakiegoś randomowego ruska łamanym angielsko/polsko/ruskim.
Jak już to nauczycie się ładnie jednego zdania po rosyjsku np. "Jeśli będzie trzeba to 1612 rok powtórzymy" i koniec dyskusji. To bardziej go zaboli niż tlumaczenie mu, że Rosja to mongoły
@pablo397 Ten ruski to idealny przykład tego, co się naczytałem z ich strony od czasu wybuchu wojny. On jest zdziwiony, że ktoś będzie do niego negatywnie nastawiony, bo przecież nikomu krzywdy nie zrobił, on jest inny niż reszta i nie oceniaj go. Jak przegrywają to wojna Putina i polityków, a on ma to w dupie i proszę go nie mieszać. Ale w przypadku sukcesów to wielka duma narodowa, klękajcie przed imperium
@pablo397: Polacy za granicą powinni sobie zapisać w telefonie kilkanaście zdjęć martwych orków zmieszanych z błotem i jak tylko znajdą się obok takiego orka zacząć je ostentacyjnie oglądać śmiejąc się przy tym i pytając ‘mozhet eto tvoya sem'ya’ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
Komentarz usunięty przez moderatora
@xxxmen: Proszę nie obrażać Mongolii
Jeśli "rosyjska dusza" to napadanie, gwałcenie i mordowanie, to rozumiemy, tylko nie akceptujemy azjatyckiej dziczy.
@xxxmen: mają rodziców postawionych wysoko, więc im wolno wyjechać na narty do austrii. reszta obywateli zażywa ruskiego miru marznąć na syberii lub użyźniając pola na ukrainie.
Jak już to nauczycie się ładnie jednego zdania po rosyjsku np. "Jeśli będzie trzeba to 1612 rok powtórzymy" i koniec dyskusji. To bardziej go zaboli niż tlumaczenie mu, że Rosja to mongoły
@GhostTrick:
No i właśnie o to chodzi, trzeba ich gnębić ile wlezie w każdym momencie, niech się czują źle z tym że się urodzili kacapami