Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

-wynajmowanie od spółdzielni kontrolowanej przez demokratycznie wybrany rząd za 30% pensji - komunizm, spisek, NWO
-wynajmowanie od zagranicznego funduszu albo Pana rentiera za 90% pensji - wolność, normalność.
@Lord_Nikon: jesteś debilem czy debilem?
porównujesz dobro ograniczone którym są mieszkania (i nie, nie można ich budować w nieskończoność, budowa bloków gdzieś na zadupiu nie rozwiąże problemu), do podróżowania, które nikomu nie czyni krzywdy?
Co innego olbrzymi fundusz co wchodzi i kupuje całe osiedla.
W mojej opinii fajnie jak
Czynnik ludzki w kapitaliźmie jest lepszy niż ten rządowy
A kataster Ci nic nie da, dalej Cię nie będzie stać, żyjesz tylko zawiścią, bo ktoś ma
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie "nie pozwala się" tylko po prostu ta część społeczeństwa najwyraźniej WYKONUJE TAK PROSTĄ i słabo płatną pracę, że w KONKRETNYCH MIEJSCACH po prostu ich nie stać na mieszkanie.
To, że komuchy sobie ekstrapolują to na "ABOJA CHCIOŁ MIESZKOĆ W ZŁOTA 44 A JESTEM BIEDAKIEM TO NIESPRAWIEDLIWE!!!!" to już ich sprawa, ale generalnie obecny system właśnie każdemu pozwala mieć
@bWVmZWRyb24gdG8gc3ptYXRhCg: Nie jest złe. Chyba, że będziesz miał 60 lat i całe życie pracowałeś na śmieciówce, to zaraz nie okaże się, że nie będziesz miał gdzie mieszkać.