@AnonimoweLwiatko: spermiarze zamiast zwalić konia to siedzą na nofapie i wypisują próżne komentarze do różowych w necie to i potem ego leci w kosmos xd
@serek_heterogenizowany: Nie rozumiem czego innego niby oczekiwaliście, miała powiedzieć, że jest brzydka? xD Poza tym zdjęcie tego chłopaka w porównaniu do zdjęcia tej dziewczyny jest mega niefortunne ta laska wygląda jak typowa ładna blondyna jest odpowiednim światłem a ziomek na zdjęciu wygląda jakby miał zagrać Erica Cartmana z South Parku
@AnonimoweLwiatko: Nie napisałem, że jest. Napisałem, że dziwne byłoby gdyby powiedziała, że nie jest, dyplomatycznie powiedzmy, że nie jestem fanem tego typu urody jednak wolę panią ze zdjęcia ( ͡°͜ʖ͡°)
@serek_heterogenizowany: Fakty są takie, że facet publicznie (co innego w rozmowie z kolegami) nawet brzydką kobietę oceni tak żeby jej nie było przykro. Neutralnie, raczej miło. Kobieta bez mrugnięcia okiem wyśmieje przeciętniaka, bo wie, ze nic jej za to nie grozi, a wręcz będzie czuła, ze jej pozycja wzrosła przed koleżankami i facetami, skoro jest taka wybredna.
źródło: comment_1673890393qibM4zZOCf0NXnx4VyTOLA.jpg
Pobierz@ZawzietyRobaczek: byłeś bankomatem
@AnonimoweLwiatko: spermiarze zamiast zwalić konia to siedzą na nofapie i wypisują próżne komentarze do różowych w necie to i potem ego leci w kosmos xd
Patrzą na zdjęcie i trzeba przyznać że nie jest wybitne.
To