Zrobiłem 8 miesięcy temu #wazektomia i nie chce mi się jechać zrobić badań laboratoryjnych Pannicy nie mam, chyba to zaakceptuję że zabieg był skuteczny i tyle Różnica jest taka, że nie ma uczucia strzału z nasieniowodów podczas ejakulacji, bo są przecież zablokowane ( ͡°͜ʖ͡°) #zwiazki
Różnica jest taka, że nie ma uczucia strzału z nasieniowodów podczas ejakulacji, bo są
przecież zablokowane ( ͡°͜ʖ͡°) Jestem jeszcze przed zabiegiem a nigdy czegoś takiego nie czułem xD Jedyne co się czuje to wytrysk ejakulatu, ale to akurat po zabiegu pozostaje przecież bez zmian?
Pannicy nie mam, chyba to zaakceptuję że zabieg był skuteczny i tyle
No to jak nie zamierzasz korzystać z dobrodziejstwa zabiegu, to na razie nie musisz robić badań (choć ja bym zrobił, żeby potwierdzić skuteczność). Ale przed pierwszym zalaniem musisz się przebadać koniecznie!
@Noniusz: Miesiąc po zabiegu zrobiłem badanie, wynik - zero plemników. Po sześciu miesiącach badanie powtórzyłem, w nasieniu były plemniki i to sporo. Musiałem jechać na korektę do śp. Siwika.
Chciałbym wiedzieć na ile pod tym tagiem #gielda są wyjadacze, grube ryby, a na ile faktycznie portfele po kilkaset złotych i granie dla fun-u przegrywania na Wykopie i pośmiania się. Dajcie screeny.
Zrobiłem 8 miesięcy temu #wazektomia i nie chce mi się jechać zrobić badań laboratoryjnych
Pannicy nie mam, chyba to zaakceptuję że zabieg był skuteczny i tyle
Różnica jest taka, że nie ma uczucia strzału z nasieniowodów podczas ejakulacji, bo są
przecież zablokowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim.
u mnie zabieg we wtorek
przecież zablokowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem jeszcze przed zabiegiem a nigdy czegoś takiego nie czułem xD Jedyne co się czuje to wytrysk ejakulatu, ale to akurat po zabiegu pozostaje przecież bez zmian?
@mirko_anonim: a co to za uczucie?
No to jak nie zamierzasz korzystać z dobrodziejstwa zabiegu, to na razie nie musisz robić badań (choć ja bym zrobił, żeby potwierdzić skuteczność). Ale przed pierwszym zalaniem musisz się przebadać koniecznie!