Aktywne Wpisy

Tyrande +371
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Lagrimas
Uwierz mi, dopiero jak zaczniesz zarabiać taką kasę to uświadomisz sobie że ona co najwyżej zapewni Ci poczucie bezpieczeństwa, nie wypełni Ci pustki w życiu, którą jest w stanie wypełnić tylko druga
@LuckyLuke_2776: fajnie, ze z desperacji wziales pierwsza, które cie chciała, ale nie każdy ma twoje standardy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@LuckyLuke_2776: Prawdziwy romantyk. xD
@mirko_anonim: Typowe stulejarskie myślenie romantyka, co nigdy nie trzymał za rękę. Jak trafisz na odpowiednią kobietę, to masz fajne życie obok drugiej osoby. Jak nie trafisz, to masz kilka lat wyrwane z życia i traumę. To, że ty sobie w głowie układasz scenariusz, że potencjalny związek z kobietą sprawi, że wypełni się pustka w twoim życiu
@Lagrimas
Na długą skalę - nadpłacam kredyt i mądrze
@mirko_anonim: no i masz odpowiedź gdzie leży problem. Po co szukasz tu porady, jak zamiast spróbować udowodnić, że się mylę sugerujesz moją desperację próbując mnie zdegradować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio? Ja z nas dwojga przecież mam szczęśliwy związek, a ty piane na ustach. wracaj na siłkę i tindera.
@Pharos
Gdzie tu jest stulejerskie myślenie?
@LuckyLuke_2776: Nie no luz. Różne są strategie na reprodukcję. Dopóki dopóty jesteście razem szczęśliwi, jest to wybór udany i słuszna decyzja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: W tym, że zakładasz, że drugi człowiek sprawi, że będziesz szczęśliwy. Może tak być, ale nie musi. A
@Pharos
@mirko_anonim: Naprawdę kiepsko mnie trollujesz. Jak jesteś w takim peaku to po uj piszesz takie wpisy? xD
XDDD redpillowy oszołom detected
@Pharos OP to kolejny pajac, który naczytał się szamanów w internecie. Ma peak atrakcyjności a płacze w sieci, ze ma powodzenie tylko i grubych bez pracy
1mln bab brakujących wg spisu z GUSu dla facetów + demoralizacja znacznej tych pozostałych zrobiło swoje To że Ty jesteś ogarnięty nie znaczy że różowe poczuwają się do czegokolwiek w tym względzie by pracować nad sobą.
Dlatego właśnie jest tak ciężko znaleźć normalną dziewczynę w kraju bo dla wszystkich nie starczy i matematyki nie przeskoczysz żadnym działaniem chyba że wyjdziesz równolegle za granicę. Overall nie ma żadnego romantyzmu w