Aktywne Wpisy

Jak bardzo trzeba mieć pusty łeb żeby w obecnych czasach zrobić dziecko gdzie nawet ciężko zmienić pracę jako specjalista z 10 letnim doświadczeniem, gdzie zaraz będzie ogromny kryzys gospodarczy, gdzie jest cały czas widmo wojny. Nie wyobrażam sobie tego, druga sprawa, że dziecko gdy pracujesz 8-16 to momentalne stracenie życia którego i tak już praktycznie masz przez pracę i te godziny śmieszne, baby namawiają na dzieciaka a same mieszkają jeszcze ze starymi

" Zawsze znajdzie się jakaś co lubi łysych"
Nie wątpię, na pewno są i takie, którym nawet "mnich" (fryzura) by nie przeszkadzał. Wielu facetów już w trakcie związku przecież łysieje i jakoś nie są mniej szczęśliwi. Natomiast wydaje mi się, że jest różnica między łysieniem w trakcie relacji, a takim stanem już na starcie. Podobnie jak i budowanie relacji będąc łysym z brodą 30+, a mając nieco ponad 20
@maxiek: @Nattieskka:
Te hair systemy serio mają sens? Po opisie wyglądają spoko. Słyszałem o nich co prawda, ale właśnie utożsamiałem je z takim trochę tupecikiem - że niby spoko, ale lepiej nie patrzeć na nie z bliska, a i trzeba uważać, by się nie zsunęły/odpięły, bo siara. Innymi słowy bardziej to traktowałem jako zabawkę, niż poważne rozwiązanie, z którego ktoś korzysta na co dzień. Jeśli
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Włosy to cope jak jesteś brzydki z ryja i niski, wtedy nie dają za dużo lecz jak jesteś przeciętniakiem to z 5/10 spadniesz na 3/10. Uważam ze łysina zawsze odjemuje punkty wyglądu. Nawet jason statham wygląda o wiele lepiej we włosach, chodź bez nich też jest atrakcyjny, a i
źródło: mikropigemtacja
Pobierz@Major_Kogz: Widzę, że się orientujesz w temacie, więc bliżej opiszę sytuację. Jestem ciekawy, czy Twoim zdaniem coś to zmienia, albo zwiększa szansę.
Być może trochę przesadziłem z tym Norwoodem, ale tak naprawdę to trudno ocenić, bo mój model łysienia nie wpisuje się w stereotypowe rysunki. Zakola są na takie 3/4 cm licząc od idealnej linii włosów (mało kto taką ma). Nie są bardzo małe, ale też
na Twoim miejscu wszedłbym najpierw na leki. przeszczep bez tego i tak nie ma sensu. szanujące się kliniki w Hiszpanii czy Belgii czy nawet USA zawsze zalecają stosowanie choćby fina na rok przed przeszczepem a później jego kontynuację. chcesz mieć czuprynę to niestety.
majdan ma pełno dodatków na głowie jak np mikrowłókna. jest dobrze przygotowany do